Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
1-2 azért meglepett
trónok harca színészek magassági sorrendbenThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
No ki mit tippel a sárkány tüzet fog szórni és pl így omlik le a fal majd, vagy fagyasztani fog? Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
[CS]Blade2
addikt
válasz FollowTheORI #16753 üzenetére
Szerintem eleve mágia tartja egyben, és bár már láttuk, hogy le tud belőle omlani, szerintem eddig sem az volt a probléma, hogy az hú de milyen magas. Tudjuk, hogy mit csináltak az előző részben, szerintem a magassággal nem lehet probléma. Pl. gyártanak olyan magas létrákat, vagy alagút fúrógépet, vagy bármi. Elég jó a problémamegoldó képességük.
Na szóval a probléma ott van, - amit Benjen és a Hodoros rész óta tudunk - , hogy a mágia miatt nem tudnak átmenni.
A Hodor-os rész előtti részben látszott, hogy mi történik: a katona szintű zombik egyszerűen szétesnének a faltól délre. Feltételezhető, hogy mivel a górék is csak az után mertek bemenni, hogy az NK megérintette Brant, valszeg rájuk is valami hasonló várt volna.A következő megoldások lehetnek:
- erdő gyermekeitől szerzett valami cuccot, ami leszedi a mágiát.
- a hülye Bran miatt minden gond nélkül átjönnek, mert az az érintés ide is jó, amiért Bran átjött, és így követni tudja.
- Sam megérkezik Deresbe/a Falhoz, és a kürttel véletlenül ledönti a falat. Pl.: rosszul olvassa a tekercset, és azt hiszi, hogy a kürt a Mások ellen jó, holott pont a Másoknak jó. -
gyáliSanyi
őstag
válasz FollowTheORI #16753 üzenetére
Élég vastag az. Majdnem vagy 100m-ert gyalogolni kell alatta is.
Az álló jeget 30-40cm is épp megolvasztották.Live poor, die rich.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
inferno88
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz [CS]Blade2 #16754 üzenetére
Csak fizikailag nem lehet lebontani.
Azon agyalok, hogy Viserion szeme tiszta kék lett. Nem csak a pupilla része mint azoknak a zombiknak akik fel lettek támasztva.
Namármost a tiszta kék szeműek a mások. Azok meg ugye gyerekek voltak akik éltek/élnek (most a kinézetbe ne menjünk be, de az érdekes, hogy hogyan fejlődtek és öregednek).
Szóval a sárkány az egy mágikus lény. Nem sima ember. Benjen bácsi esetét is megvizsgálhatjuk.
Szóval a nagy fordulat az lenne ha az a sárkány lenne az emlegetett jégsárkány (már ha külön nincs vagy nem hozzák be) és azt Jon lovagolná. Mert mint tudjuk a királyi vér erős. Jont a fény ura visszahozta.
Ííííí de jó lenne.Amd - Radeon - Ryzen
-
oxox
addikt
válasz Gyuri27 #16759 üzenetére
erre én nem látok esélyt...már mindenki mindenben összeesküvést lát, lehet egy kard markolata, lehet a kékség mássága, a fal szine, etc, etc...nincs ez annyira átgondolva.
abban sem vagyok biztos, hogy felül a másik sárkányra, Dany ösztönösen irányitja őket fura lenne ha ez havasnak is menne, de ez még elképzelhető.odamennek majd a falhoz, és vagy a sárkány rálehet, vagy a nk csinál egy két irkafirkát a levegőbe és leomlik...én erre tippelek.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
raider21
aktív tag
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk.
Mindjárt véget ér az évad, Martin kezét már rég elengedték a készítők, mégis, azt hiszem, vele kell kezdeni, mert mégiscsak az ő fejéből pattant ki, hogy az Éjkirály egy könnyed mozdulattal ledobja Dany egyik sárkányát, hogy saját céljaira hasznosítsa szerencsétlen teremtményt.
A szemünknek és nem a szívünknek szóltraider21
-
raider21
aktív tag
raider21
-
S1M0N
senior tag
válasz raider21 #16763 üzenetére
"Ehhez képest, megengedték maguknak azt, hogy a korábbi epizódokban Jon azért ment Sárkánykőre, hogy sárkányüveget bányásszon, de végül a küldetésre nem is vittek magukkal külön, mert minek? Nem jött volna jól, ha úgyis olyan sok van belőle?" - Vittek magukkal, lándzsahegy formájú, nem tudom már melyik szereplő volt, aki elővette és használta is. De amúgy meg a zombik ellen jó a sima fegyver is, a Mások ellen kell a sárkányüveg... "Ezért sajnálom, hogy azzal kell foglalkozni, hogy mennyire filmes megoldás volt a medvetámadás, hogy csak a segítőket kapták el, akár a zombik, akár a Mások, vagy hogy az Éjkirály miért töketlenkedett annyit a dárdával, mikor ott volt a földön Dany, illetve ha annyira jól céloz, akkor a szigeten csillezgető főhőseink felé miért nem dobott egy dárdát." - Ebbe igaza van, plusz a medvés támadás vicc volt, éppen csak megkóstolta Thoros-t, mikor simán széjjel is téphette volna. -
raider21
aktív tag
Martin oda van a jégsárkányokért, szóval...
raider21
-
madgie
titán
válasz LendvaiFeri1 #16768 üzenetére
Még három (kitalált) kép hiányzik: - Drogon mikor Übereset játszik, odafordul a NK meg a WW-k felé, telibe köpi őket sárkánytűzzel, azoknak kampec,
- a Terence Hilleknek (kékszeműek) szintén annyi, összeesnek a Walking Dead statiszták is,
- Dzsoni meg Deni kéz a kézben elbattyog a naplementébe, felettük a három sárkány szívecskeformát ír le a levegőben[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz jonnyjoker01 #16772 üzenetére
De érted, Dzsoni is megint benyomta a berzerkert (már a fattyúk csatájánál se jött be neki, sebaj), ahelyett, hogy odamutatott volna Danynek, hogy némá, ott a kékszemű egylet a dombon, pörköjjémáoda, aztán mehetünk kistargaryent gyártani. -
[CS]Blade2
addikt
válasz raider21 #16763 üzenetére
Már nem tudom, hogy ebben volt, vagy abban, amire onnan még átmentem, de a lényeg, hogy az író 700km-esre becsülte fel Westerost, a hollóra 45km/h a sárkányra 90km/h rémlik.
Na most ez a terület Olaszország méretű, de valójában tudjuk, hogy Dél-Afrika méretű.
A térképen van egy mérce, ugyanis ismerjük a fal hosszát. Ez alapján 3000 mérföld x 900 mérföld.Sárkánykő-Eastwatch távolság 1500 mérföld.
Nézzünk egy extrém helyzetet:
Reggel elindultak, és pár mérföld után már rá is szívtak. Gendry 6 perc alatt visszafutott a falhoz. 1 éjszakát ott töltöttek a tó közepén, és másnap is csak épp sötétedés előtt 18:00-kor ért oda Dany.
6:00-tól másnap 18:00-ig legyen 36 óra.
Legyenek a faltól 1 mérföldre, azt Gendry lenyomta 6 perc alatt, ezt nem számolom.
Utána legyen a holló sebessége 24 óra alatt 1500 mérföld, Danyé pedig 12 óra alatt 1500 mérföld.
62,5 mérföld/óra a holló, és 125 mérföld/óra a sárkány átlagsebessége.Nézzük a valószínűbb változatot:
Reggel elindultak mentek vagy 3/4 napot, és onnan 1/4 nap alatt ért vissza Gendry, mert konkrétan rásötétedett, mire a falhoz ért. Este elküldték a hollót, így semmiképp sem maradt 24 órájuk sem, de ezzel fogok számolni. Gendry sötétben érkezett a falhoz, másnap még világosban megérkezett Dany.
24 órából megint a 2/3-át a hollónak adom:
16 óra/ 1500 mérföld (nem számolom, hogy mennyivel menték túl a falat 3/4 nap alatt gyalog)
93,75 mérföld/óra a holló, és 187,5 mérföld/óra a sárkány átlagsebessége.Cabrio sárkánnyal abban a ruhában - azért 187,5 mérföld/óránál azért van menetszél, főleg a falon túl a mínuszokban.
Sárkánykő-Királyvár 300 mérföld.
Sárkánykő-Casterly Rock gyalog-légvonalban 900 mérföld, hajóval délről 2700 mérföld.
Fal-Óváros 1800 mérföld.
Királyvár-Deres 1200 mérföld.
Meereen-Sárkánykő legalább 1800 mérföld.Euron utazása: Pyke-Királyvár-Casterly Rock-Királyvár 8000 mérföld, és még lehet, hogy azóta volt Essosban is. Pentos oda-vissza 600-600, akkor 9200 mérföldet nyomott le a csávó hajóval.
Az éjkirály sebessége 600 méter / 6 évad alatt. Az óránként 1 cm. Eddig tényleg nem haladt túl sokat.
-
oxox
addikt
válasz [CS]Blade2 #16775 üzenetére
ennyi sok felesleges számolás...
gendry és a hollo is szilicium alapu életforma, és valójában metán gázt lélegeznek, amit viznek hiszel az meg folyékon aszkorbinsav, jahh és a földi gravitáció nyolcszorosa van náluk, azért különböző magasságokban máshogy múlik az idő mint itt a földön....tehát a sebesség, idő, tér más.szóval kérlek számold ki mégegszer.
lehet kihagytam valamit, de számolj csak...ötletem lesz még
jahh és az éjkirálynak láncot kellett csinálnia 6 rész alatt...tudod milyen rohadt nehéz kovácsolni azt, ha nem használsz tüzet????
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Aventador91
őstag
válasz [CS]Blade2 #16775 üzenetére
szánalmas ez a számolgatás. kit érdekel? nézzed oszt jóvan
-
S e t h
nagyúr
válasz Aventador91 #16780 üzenetére
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gghrtz
őstag
Azert abban egyeterthetunk, hogy ebben az evadban a forgatokonyv borzalmas.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
oxox
addikt
válasz gghrtz #16782 üzenetére
visz minket a lendület...gyakorlatilag olyan éhesek vagyunk, hogy bármi jöhet, hopponálhatnak, összetarhálhatnak egy láncot amivel bolygót lehet befogni, röpülhetnek a hollók kicsit gyorsabban a fénynél....akármi jöhet, kvra várjuk, és kvra örülünk a sorozatnak
jól csinálják NA
ami szerintem logikátlan, hogy nem forgatnak több évadot egyszerre...hamár kivonulnak izland alsóra, kivisznek minden biz-baszt, tudják, hogy lesz még egy éved, miért nem forgatják le (azért mint emlitetted ez a forgató könyv sem volt a kidolgozottság mintaképe)? mostanában nem az a divat hájlivudban, hogy leforgatnak 2-3 részt egyszerre, ezzel is csökkentve a költségvetést?
[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
-
törölt tag
A GoT is egy hercegnos mese.
Elt reges regen egy messzi messzi videken Dany, akit gyerekkoraban elkergettek otthonatol. Kislanykent vegig arrol almodott, hogy egyszer ujra o lesz a hercegno a csodalatos palotaban.
Hosszu utjan sok baratra tett szert es meg a sarkanyokkal is megtanult kommunikalni.
Amint meglatta dicso fekete herceget rogton szerelembe estek.blablabla
-
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
raider21
aktív tag
raider21
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
raider21
aktív tag
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz BoneDragon #16798 üzenetére
Pénz az van, idő viszont tényleg nincs.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Aventador91
őstag
válasz gyuromoj #16796 üzenetére
engem egyáltalán nem zavar hogy fel van gyorsulva a sorozat. én egyben daráltam le az első 6 évadot, egy hét alatt, és voltak olyan unalmas részek hogy átpörgettem sokat.
lehetett volna ezt az utolsó részt 2-3 részre is megnyújtani, pl egy olyan sztorival hogy jonék elmennek elfogni egy mást, de ugye beszorulnak . gendry szalad visszafelé napokig a falhoz. addig a többiek harcolnak ahogy láttuk, de mivel még gendry mindig szalad visszafelé, ezért a többiek nagy része meghal, jon-t, a vérebet, és jorah-t foglyul ejti a nk, mert látja a jövőt, és tudja hogy dany el fog jönni értük a sárkányaival, és ő akar egy sárkányt magával. ha megölné őket, dany nem jönne, nem lenne sárkány. szóval fogságban vannak, addig kiderülne néhány dolog, talán az is hogy a nk tud beszélni vagy valami. aztán dany 1-2 rész múlva megkapná az üzenetet a hollótól, de azt hinné lehet hogy csak csapda, ezért tyrionnal szerveztet egy csapatot akik utánajárnak. addig közben dany elmegy szarni, dugni , megvív néhány kissebb csatát a lannisterekkel, blabla.
ebből az egy részből lehetett volna szinte egy évadot csinálni, de jobb ez így gyorsan, nem kell a rizsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest