Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40183 üzenetére
Jól tolod.
Én gyenge vagyok, mint a bolti zsír.
Nekem ennyi az összes.
Reggeli rutin, hogy amikor az erre dedikált Stranger thing-es szatyor megtelik, meló előtt bedobom a Tescoba, de utoljára be kellett cipelni a melóhelyre, és meló után keresni valamit, mert a Tesco-s átvevőpont nem kívánt működni. Így lett LIDL.
Amúgy én is 14km-re viszem el a fogyasztási helytől."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #40201 üzenetére
Nekem is így kéne, de melóhoz nagyon de nagyon nem esik útba semmi visszaváltópont
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #40201 üzenetére
Tolod azért rendszeresen te is, a mennyiség nem számít... Gondolom több csapvizet iszol, azért van kevesebb flakonod, de csak tipp.
De az a 35 tételes visszaváltás az szép darab volt, nem kis pack lehetett, hacsak nem sörösdoboz volt.Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40203 üzenetére
De.
Az üvegek meg Bomba (találtam) Ballantines, Kalinka, meg ilyesmik szoktak lenni, tehát a nehéztüzérség....[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #40205 üzenetére
Jól gondoltam én.
A szatyor neve + tartalmára milyen kommentet vártál? Nem tán a sátorral kapcsolatosat?
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40206 üzenetére
Hogy a Stranger Things-> Furcsa dolgok/erős dolgokat jelent, és elhasznált tudatmódosítós dobozok/üvegek vannak benne...
Azt hittem ennek van sportértéke...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40208 üzenetére
Szoktam ilyen jelzéseket tenni IRL...
Van sok munkás fejkendőm, az egyiken lángnyelvek és egy HOT felirat. Mivel nem vagyok meleg, de már 47 vagyok, nem félek felvenni. Egyszer egy belsős poén miatt kifordítottam, így a felirat TOH lett, és aznap éppen egy megyeszékhely városházáján kellet dolgozni, és kommunikálni emberekkel. A sok OCD-s szinte azonnal szóvátette, én meg csak annyit montam, hogy a visszapillantódban pont jó lesz.
Ez kb hasonló ahhoz mint amikor valaki olyan feliratú pólóban jár, hogy nem tudod eldönteni, hogy vagy nem tud az adott nyelven, és nem tudja mi van rá írva, és akkor cringe, vagy pontosan tudja mit visel, és akkor meg tűz...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #40209 üzenetére
Nekem van egy FCUK feliratú pólóm, én azt szoktam néha felvenni, illetve régebben volt egy "I beat anorexia" feliratú is, de azt már elnyűttem.
Mindkettőt tették már szóvá, pedig különösebb üzenetet nem akartam velük közvetíteni.Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40210 üzenetére
Egyik ismerős, ilyen 130+kg, és inkább nem izmos. Neki a kedvenc kocsmába járós pólóján az van, hogy "Biodrama"
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
-
RandomName
senior tag
Mondjuk nekem régi álmom egy ilyen, csak az ára nem tetszik....
[link][ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #40214 üzenetére
Az tényleg borsos ár érte...
De ezzel az erővel megcsinálod a grafikát (nem egy bonyolult az a minta) és egyedileg megcsináltatod, szerintem olcsóbban kijön: [link][ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #40214 üzenetére
Kb 8 ezer körül lenne az ára, meg + szállítás gondolom, nyilván a tervezésbe egy kicsit több energiát nem ártana befektetni, aki komolyan gondolja, csak úgy nagyjából összegányoltam
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40215 üzenetére
Ez ilyen kb focimezre van csinálva, mert annak van fénye, meg állja jobban a mosást... De igen, értem mi a megoldóképleted...
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
-
koshmar
addikt
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #40224 üzenetére
Az már nagyon sok pénz, azért simán kirabolnak az utcán, mindenképpen bankszámlára kérd!
Nekem meg van 4 db Vargás borosüvegem, 150 Ft darabja, de egyik automata se veszi vissza, gondolom azért, mert saját márkás dombornyomott, nem akarják Vargáék, hogy ledarálja a gép, de a Repont app meg mutatja, hogy betétdíjas... De a boltban meg nem nagyon akarok üveget visszaváltani, pláne borost, mert akkor tényleg csövesnek néznek. 600 Ft áll a göngyölegben! Ez a dilemma.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #40228 üzenetére
Nekem is vannak ilyen boros üvegeim, és az egyetéen bolt, ami az ilyeneket váltotta vissza most zárva. Mármint nem nyitott ki vagy 1,5 hete ... Mintha nagyon nem akarnák az istenek, hogy én bármit is visszaváltsak.
(600ft-ért simán bevállalnám, hogy csövesnek nézzenek )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
válasz KROK640 #40231 üzenetére
Igényelj egy saját automatát, a környékről mindenki odahordaná a cuccát, főleg ha ez ott még piaci rés... Még valami jutalékot is fizet állítólag a boltnak üvegenként. Az lenne az igazi aranybánya! Kiváltod a vállalkozóit, aztán vagy milliomos lennél, vagy csődbe mennél és eladósodnál egy életre, egy próbát megér!
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40228 üzenetére
Pár hét múlva próbálj rá a Vargás üvegekre.
Lassú az átfutás, a gyártó regisztrálja a terméket, megkapja az engedélyt, hogy a címke fasza legyen, de az automata adatbázis/szoftverfrissítéséig kb baszhatod.
Szerk.: Repont appban van olvasó, tudod ellenőrizni, hogy benne van-e már az adatbázisban.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #40233 üzenetére
Hiszed vagy nem, megfordult a fejemben, de kéne hozzá vállalkozói, egy kisbolt (mint írtam sandás, hogy az egyik most zárt be) és akkor full munkaidőben szenvedhetnék az automata karbantartásával is. Végül arra jutottam, hogy megvárom vele amíg Koshmar megtámogat a palack visszaváltásból szerzett millióival
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #40234 üzenetére
Igen, meg fogom próbálni még párszor... Bár fura, hogy egy ilyen rendszer, ami azonnal utal ezáltal állandóan online van, nem képes egy adatbázist frissen tartani.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz KROK640 #40235 üzenetére
Akkor meg B opció: indíts egy applikációt, amivel házhoz mész a palackokért, nyilván bolti ár alatt... Valahol már van ilyen elvileg és működik is, mert pont az olyanok, mint én, simán odaadják egy kicsit olcsóbban a cigópakkot, csak ne kelljen elcígölni az automatáig. Cserébe lesz egy teherautónyi palackod, amiben állnak a tíz/száz ezreid, és aztán visszaváltod őket jó nagy haszonnal.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40236 üzenetére
Gondolom itt is van egy patch kedd.... Vagyis X időnként megy le a frissítés, nem pedig termékenként.
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40237 üzenetére
Azért ennek megnézném az üzleti tervét, hogy mennyire nyomott áron kell megvenni a göngyöleget, hogy megfelelő profit legyen az elszállítás+visszaváltás folyamatban.
Nem biztos, hogy kijönne az önköltség belőle, de a beruházás bekerülési költségét sosem termelné ki..."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #40239 üzenetére
Gondolom olyanok csinálják, akik egyébként is céges autóval furikáznak, futárok, stb, és persze városon belül, amikor éppen útba esik... Valahol hallottam, lehet, hogy külföldön, de van már ilyen.
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #40240 üzenetére
Mondjuk aránylag értem. Ebben a megyében maguktól ajánlják fel a kocsmában 20%-on a vérplazmáért kapott kupont, ami alapban az alku teteje. Ha ez alapján vezetem le, akkor kb 15%-on le fogja venni valaki a göngyöleget.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #40241 üzenetére
Fuh, egy ilyen kocsmába elvihetnél, határozottan vevő lennék ilyesmire.
Tény, hogy a kuponnal nehezebb vásárolni, meg nem mindent tudsz megvenni belőle, de én szokva vagyok már ehhez.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz KROK640 #40243 üzenetére
Miért nem tudsz? Én az egyik helyinek egy időben 1:1-ben váltottam, hogy ne hiénázzák le. Én vettem belőle alkoholt, fülhallgatót, szerszámot, kaját, vödrös festéket, stb....
De gondolom ez utalványtól is függ. Ez EdenRED volt.
Szerk. Az Annával söröztünk a KisD-ben, amikor a szomszéd asztal mellől akartak ránk melegíteni vagy 5e névértékű utalványt, de sajnos egyikünk sem használ kp-t....[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #40244 üzenetére
Nekem egy haverom váltotta 90%-al, de én nem kértem belőle, pedig egy időben nekem is eléggé sok volt.
Igen, Edenred. Mondjuk szendvics sütőt és hajnyírógépet vettem belőle.
De ugye fontos, hogy a névértéke felett költsél belőle, mert nem adnak vissza belőle, de pl piát sehol nem adtak nekem érte. Sőt, volt amikor a helyi boltba szóltak, hogy vagy a piát veszem ki a kajacsomagból, vagy az edenredet felejtem el, de a kettő együtt nem fog menni.
Ennek ellenére szerettem, és emlékszem mikor volt pár tízezernyi. Egy időben variáltak is, hogy Edenred kártyákat vezetnek be, akkor ft-ra pontosan lehetett volna belőle költeni, viszont az utalványt kb lehetetlen lett volna átruházni. Nekem csak annyiból volt fontos h néha öcsémnek adtam 1-1-et, hogy azzal menjen boltba.Nálam is szorul vissza a KP, de mai napig vannak vitathatatlan előnyei. Külföldön viszont igyekszem leszorítani, mert a sok eurocent már az agyamra megy... Ugyanakkor a németeknél még kifejezetten KP dominancia van, meg hát van is némi eurom amit még el kell lőni.
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #40241 üzenetére
De azért köztünk szólva az már a nyomor (esetleg az alkoholizmus) egyik markere, ha valaki az ilyen kupont is áron alul adja...
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
-
RandomName
senior tag
válasz customer114 #30527 üzenetére
Fokhagymás pirítós, házizsír, lilahagyma, natúr joghurt, tea.
-
EmberXY
veterán
válasz KROK640 #40247 üzenetére
Én is vettem már meg alkesztól véradáson kapott utalványt, ez már legalább 8-9 éve volt, 500 Ft-os bolti utalvány volt, de én oda is adtam érte az 500-at, mert nem kamuzott, megmondta, hogy piát akar venni belőle, de arra nem váltják be... A korrektségért cserébe megoldottam a problémát.
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
Ez kész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest