Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Trollok komolyan

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:49:33

LOGOUT.hu

Üdv a trollok között!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23403) EmberXY válasza somogyib (#23400) üzenetére


EmberXY
addikt

A mondanivaló egy dolog, de ha a megvalósítás gagyi, akkor ez nálam levon az élvezeti értékéből. Az animációs filmek külön kategória, nálam az már eleve negatívról indul, a South Park az a kategória, amit elviselek.

Kíváncsi leszek majd a filmre, nemsoká megnézem a fennmaradó részt is, aztán majd értékelem (eddig összességében tetszik, ráadául az imdb értékelése ugyanolyan mint a Martian-é, az pedig nagyon megfogott, ezért bízok ebben is).

A Passengers-t szerintem nem láttam, de utánanézek.

Az Interstellar-t láttam, kifejezetten tetszett. Van benne 1-2 olyan dolog, amit nem igazán tudok megenni, de úgy általánosságban jól össze van rakva. Szeretem a hosszú filmeket, ez is asszem majdnem 3 órás, szeretem, amikor "Ádám-Évától" kezdik a sztorit és minden szál ki van rendesen dolgozva, közben vannak fordulatok, és az x-edik fordulatnál amikor látod, hogy még mindig van több mint 1 óra a filmből, az nagyon izgalmas.
Pozitívum, hogy a mesterséges intelligenciát egyszer ebben a rohadt életben oda tették egy filmben ahol a helye van: nem akart öntudatra ébredni, az embert szolgálta, kérdés nélkül hajlandó volt magát feláldozni ha a helyzet úgy kívánta és az ember se siránkozott emiatt egy percig se.

Up the Irons!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Trollok komolyan
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.