Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
nem neked való ez az online lét
Van egy réteg, aki mindent is online, de főleg az okostelefonján intéz és van egy másik, aki hallani sem akar arról, hogy létezik internet, de a kettő között még van pár fokozat.
Én a kettő közt vagyok, próbálok mindent is online intézni, de lehetőleg okostelefon nélkül. Az meg nehogy már alapvető legyen, hogy webkamerám legyen.
Mondjuk annak is gratulálok, aki arcképet talál rólam a neten.és előírja hogy legyen webcamerád....
Utólag írta elő, jogi dolgokra hivatkozva. 3 évig mindegy volt.
maradni kell a standard fiat rendszerben, pl OTP bank
Tipikus feketén-fehéren látom a világot gondolkodás. Közöm nincs az OTP-hez, amikor volt, azt is bánom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest