Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottobone
csendes tag
válasz
#54715584 #198 üzenetére
Koszi! szet neztem , de angol nyelvismeretseg hianyaban nem mukodik hogy megoldast keressek a problemamra, epp azert is jottem ide be kozetek ,Magyarok koze. Nem hiszem el hogy kozuletek senki sem hasznal Reloop IE 2 kontrollert!
Egyedul lennek ezzel a problemaval? Kerem akinek sikerult vagy irja le vagy adjon egy lynket ahol el olvashatnam magyarul .@AaronBass Irtam pu-t neked ujra nem mukodik a kapcsolat a mesenger-en ugy latszik!
-
Ottobone
csendes tag
válasz
#54715584 #101 üzenetére
Sziasztok!
En is tulajdonosa lettem matol egy Reloop IE 2 kontrollernek.
Sajnos eredeti cd-t nem adtak vele ugyanis hasznaltan vettem. Virtual dj-vel sikerult mukodesre birnom de sajnos a traktor dj -vel nem. Traktor DJ Studio 3.3.2 szeretnem ki probalni de sajnos nem birom be loni a bealitasoknal! Ezert nagyon szepen meg kerem azt akinek van nemi tapasztalata a reloop 2-sel kerem segitsen. Privatban meg adom a skype cimem hogy korrecktebb legyen dolog.
A hangkartyanal lat egy digital jokey 2 hangkartyat de asio utoirat nincs .
A Kontroller hangkartyajat szeretnem hasznalni ,vagy kesobb meg meglatom. Ha majd , segittek a laptopom hangartyajara is ra csatlakozni akor majd le tesztelem milyen a minoseg mindkettoben s az alapjan el dontom mi legyen , de addig is jo lenne mukodesre birni a Reloop kulso kontrolert! Varom a segitsegeteket!
Elore is koszonom. -
c41r0^
őstag
válasz
#54715584 #97 üzenetére
analizálás:
csak akkor analizál, ha a track deckbe töltése előtt nyomsz egy "async analyse"-t, ennek ideje a track hosszúságától és a proci sebességtől függ, nálam egy 9 perces trackkel kb. 10 mp alatt végezanalizáláskor megpróbálja bemérni a BPM-et, és beméri a track hangerejét (hogy tudja azt autogainnel korrigálni, persze csak ha az autogain funkció be van kapcsolva)
ha egyszer már analizáltál egy tracket, akkor ezt az információt elmenti és ha legközelebb nem az explorerből töltöd be a tracket, hanem a My collection-ből (ha jól emléxem), akkor már nem kell újra analizáltatni, mert az előző analizálás adatait visszatölti
a deckek alatti, egész tracket érintő waveform-ot látnod kell az analizálás után (bár ha jól emléxem én úgy is látom, ha nem analizáltatok)
ASIO:
ASIO-s hangkártya nélkül ne várd, hogy stabil legyen a működése és legfőkébb azt ne, hogy gyorsan is fog reagálni a program. ugyanis ASIO nélkül szokott pattogni a hang és különböző anomáliák is lehetnek, ez ellen csak annyit tudsz tenni, hogy a latency-t növeled, ahogy írtam. meg fog szűnni a pattogás, de a program válaszideje is lelassul, mert ASIO nélkül az ilyen kommersz integrált szutykok (bocs) 80-120 ms körül érzik jól magukat.ASIO nélkül a processzor dolgozik és őrá vár a hangkártya, ezért simán lehetnek röccenések. Mindenképp javallott egy ASIO szabványt támogató hangkároly beszerzése, egy használt Audigy1 5K-ból megvan, ez a hangkari szint azért kell egy Traktor szintű programhoz. Az most tök8, hogy digitálisan vagy analógon küldöd ki a jelet, ennek semmi köze az ASIOhoz.
-
c41r0^
őstag
válasz
#54715584 #94 üzenetére
nálam semmi ilyen hiba nincsen
3 okot tudnék mondani, amire tippelek:
1. kevés a RAM, és a vinyóról kéne a virtuális memóhoz nyúlnia az oprendszernek, ezért tölt a vinyó és megugrik a zene, vagy a vinyó lassú/régi/kevés cache-es, egyszerre kell olvasnia a két tracket+felvételt rögzítenie, vagy az UDMA nincs engedélyezve, vgay ha SATA, akkor a write-back-cache-t kikapcsolhatod, így nő a vinyó sebessége
2. az ASIO latency (ha egyáltalán ASIO-ban van a hangkártyád) vagy a sima latency, ha a hangkároly nem támogatja az ASIO-t túl szorosra van állítva, vedd eggyel nagyobb értékre. sztem a 20ms még bőven jó, én is így használom, holott a Behringer BCD-2000-em 2ms-ot támogatna...de minek ennyire megterhelni az eszközöket...
3. a proci nem elég neki...ha master-tempot (key pitch-et) használsz, annak 3 fajta minősége van (beállításokon belül megtalálod), állíts rajta (nekem a legjobb minőségen van, 3GHz E2180)
nálam semmi röcc, megy minden, mint a karikacsapás, igaz Vista alatt nem műxik a cucc, mert nincs a BCD-2000-hez 64bites driver, ezért XP alatt Traktorozom
szerk: 1. 3. ponthoz: ahogy így elnézem a géped, nem hinném, hogy ezek lennének az okok, elég sok ramod és gyors procid van
-
c41r0^
őstag
válasz
#54715584 #74 üzenetére
3.3as Traktorban, mert ezt használom:
elvileg a MASTER palettán van egy GAIN gomb (a deckeknél csak gain potméter van manuális gainhez) , az az auto-gain, ha ez aktív (be van nyomva), akkor a betöltött track analizálása után a masteren futó trackhez szinkronozza a gaint...de nekem voltak olyan bugok vele, hogy pl. az A deck ment a masteren, a Bbe betöltöttem a tracket és nem a B gaintt állította Ahoz, hanem az At a Bhez
ez érdekes tud lenni, mert akkor a masteren halkul/erősödik az előerősítés miatt a track
én nem használom az auto-gaint, inkább a manualban leírtaknak megfelelően állítom be manuálisan a gaineket, minden trackenél (kb. 10-20 mp időt vesz el csak ez a procedúra)
én minden automatizálás nélkül használom a programot (gain: waveform alapján+a channel hangerő (2*2 sávocska) segítségével - ahogy a manualban le van írva -, beatmatch: hallás alapján, mert a BPMet is szépen félre tudja mérni ha sok a kiállás a trackben, valamint manuális crossfader, stb.), egyedül a limiter van bekapcsolva a MASTER palettán (lehalkít, ha túl hangos lenne a masterre menő jel (pirosba megy), egy-két effektnél pedig ez gyakran előfordulhat)
-
_Gomba_
tag
válasz
#54715584 #46 üzenetére
''automatikus mixelesnel hogyan lehet megoldani, hogy a ket szamnal ne csak a bpm-et húzza össze, hanem a ritmust is?''
Nem vágom mi lenne a kérdés... BPM, ritmus ??? Mi van ?
''és azt tudja vki, hogy lehetne betenni a mixert középre? nem emlékszem már, hogy ez mitől függ...?''
Nem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest