Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ZomborDenes
csendes tag
Sziasztok. Az történt, hogy rendkívül okos módon (persze Windows 11 frissítés miatt) a BIOS-ban engedélyeztem a Secure Boot-ot és a TPM 2.0-t. Eztután a gép újraindúlt és se BIOS se Windows boot se semmi nem történik csak fekete képernyő, hűtők pörögnek, képet nem ad. Mindent IS megpróbálam már, RAM-ok kivétele, slotok megcserélése, CMOS clear elemmel és a PINekkel is, VGA kivétele, CPU kivétele, visszatétele, tényleg mindent de nem jutottam előrébb, nem tudtam működésre bírni. Próbáltam a Q-Flash-t is de arra sem reagál. Van esetleg valamilyen tippetek a problémára?
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés ELADVA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ASUS TUF Gaming Z690-PLUS WIFI Alaplap + Intel Core i7-12700K
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest