Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz agyhalal #70042 üzenetére
Én csak ~60Mbps körüli wifi sebességet mérek dual band telefonon.
Kábelen ~230Mbps.1043NDv2 keresztül
OpenWrt 18.06.1A firmware okozhatja? Vagy beállítás kérdése?
[link]Egy másik router, egy 1043NDv4 kapcsolódik a v2-re és szórja a wifit WDS bridge módban.
Ez hatással lehet a sebességre?Tesztnél az elsődleges routerre (v2) kapcsolódtam, ami a WAN porton keresztül kap netet. Ugyanabban a helységben, ahol a router van.
Szerk.: A képen látható 'Adóteljesítményt' a maximumra állítottam (20dBm, 100mW). Így már ~85Mbps körüli sebességeket mérek.
De ez még mindig nem közelít a 450Mbps-nak ígért sebességhez. Tudom annyit soha nem fog elérni a wifi. De hogy még a felét sem az már gondot jelenthet, nem?Az hogy a telefon wifije csak 2 antennás, a routeré pedig 3, jelenthet ekkora sebességcsökkenést az előírt 450Mps-hez képest?
[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
woodworm
veterán
válasz agyhalal #70044 üzenetére
Ilyenkor mindenki a routert hibáztatja, de a teljes tudásának a kihasználásához hasonló paranéterekkel rendelkező kliens szükséges. A másik oldalon egy ugyancsak n450-es készülék veszi az adást?
A másik pedig a wifi sajátossága, hogy elég sok helyet foglal maga a kommunikáció fenntartása, csomagolás, hibajavítás. Maga a hasznos átvitel sokszor a linksebesség fele, harmada.
Tehát az átlagosan elterjedt 2x2-es kliensnél, a maximum 300 Mbites-es linksebességen nagyon jó eredménynek számít az elért 120Mbit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest