- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernath
tag
Szia!
Feltettem az általad készített firmware -t,s müxik is minden.De....
block_extroot támogatás, tehát már telepítve van csak formázni kell és beállítani az fstab -ot és már megy is. Ez mit takar? Én beállítottam a csatolási pontokat a webes OpenWrt altt s az szépen megcsinálta újraindulás után már minden a helyén volt.Tudok torrentet letölteni a külső vinyóraAmit viszont nem sikerül megcsinálni a becsomagolt torrenteket 1 adott mappába kicsomagolni,ebben tudnál segíteni? http://tothszabi.info/2010/05/16/open-wrt-alatt-rar-használata ezután próbáltam ,de nem megy....A csatolásom így néz ki ehhez kellene hozzáigazítani
-
r3pl4y
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy ez miért van, hogy bármi mást megadok akkor az működik, de ha localhostot adom meg az semmiképpen nem akar...
ergo ha pl bármi php file csatlakozik és ott a localhostot adom meg neki akkor nem megy... de ha mást adok meg és azt megadom a /etc/hosts file-ba is akkor ott meg tud csatlakozni... de az /etc/hosts file -ba pedig a localhost is hozzá van rendelve a 127.0.0.1 -hez... érthetetlen számomra, hogy miért nem akar akkor kapcsolódni... csak akkor nem kapcsolódik ha localhostot adom meg... mintha ez le volna valahol tiltva vagy én nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kuponkunyeráló
- Mazda topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest