Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
Szervusztok!
Van egy enyhebb para szegeny routerrel...
Sajnos sikerult rossz filet kijelolni es egy linksys router open wrt firmwire-t feltenni...
Azota szegeny router annyit csinal, hogy power led megy, lan portok ledjei villognak egyszerre...Vmi megoldas erre? Vagy keressek JTAG kabelt es onnan felflashelni az egeszet?
Ill. ha ilyen megoldas kell, valaki tud segiteni? -
hummerdikk
őstag
válasz Intruder2k5 #5301 üzenetére
Soros kabellel akkor is menni fog, ha a boot is halott? Mert nagyon ugy nez ki....
(max egy eleg paraszt megoldas, visszaviszem a boltba h sorry, nem megy )
[ Szerkesztve ]
-
hummerdikk
őstag
válasz Intruder2k5 #5303 üzenetére
hmmm, ertem.
Neked nincs ilyen kabeled esetleg? -
hummerdikk
őstag
válasz Intruder2k5 #5322 üzenetére
Hmm, igenyes! Asszem en is beszerzek egyet
-
hummerdikk
őstag
válasz Intruder2k5 #5405 üzenetére
Libero
Amugy h vagy az Asus-sal megelegedve? 3. routernek neztem ki
-
hummerdikk
őstag
válasz Intruder2k5 #5414 üzenetére
Koszi!!!
Olvasgatom az oldalad akkor picit, tomatot nagyon sokan dicserik. A n16-os router is tetszik, csak sok Cisco-Linksys-t is nezegetem. Kiderul melyik lesz par het mulva -
hummerdikk
őstag
válasz Intruder2k5 #5447 üzenetére
Igen, ezt mar neztem, es sajnos a 160NL nincs rajta Viszont OpenWRT siman felmegy ra, viszont az asus meg 36 ezer kb, a linksys meg majd egy 10e-vel olcsobb...
-
hummerdikk
őstag
válasz Intruder2k5 #5449 üzenetére
Hm, en alt egy helyen vasarlok, ott ilyen 36 korul vesztegetik. De igy mar megeri akkor Asust venni.
Elvileg van vmi kis progi Tomatohoz, amivel win alol lehet durvabban vezerelni a halozati forgalmat meg stb stb. Egyik rendszergazda csop tarsam mondta. En meg sehol nem talalom, de azota meg nem kerdezgettem. Majd ha aktualis lesz.
Asusban az tetszik h elbol 2 USB portal rendelkezik. -
-
hummerdikk
őstag
Kukk!
Ez van, webszerver hulyesege... tegyel fel apache-ot. De legegyszerubb egy egyszeru kis C++-ban megirt kod vagy pascalban (kinek mi fekszik), ami a fileokban ahol localhostot talal, ott kicsereli 127.0.0.1-re.
De ne legyel lusta... csinalj egy kozos konfig filet amit includeolsz, es csinalj bele egy ilyet:
$localhost = "127.0.0.1";
es a fileaidban a localhost ele ird be a $ jelet es el van intezve.... -
hummerdikk
őstag
Szevasztok!
Annyi nagy kerdesem lenne, hogy mi lehet a baj, a helyzet a kovetkezo:
Kulso inditas ezt megcsinaltam a legujabb peti-s firm alatt, es amikor bootolasnal be van dugva a pendrive utana, nincs net a router alatt... Viszont ha kihuzom, reboot es utana vissza, akkor minden ok... otlet? -
hummerdikk
őstag
Szervusztok!
Szeretnek toletek segitseget kerni. Mivel az egesz delutanom elment, igy itt kotottem ki.
Adott a router, Vargalex fele firm es p910nd nyomtato szerver illetve egy Samsung SCX-4623f multi nyomtato.
Felismeri, latom OS X alol is. Itt jon a bibi, amikor hozzaadtam szepen felporgott a nyomtato. Viszont miutan nyomtatni akartam szinten felporgott kiirta, hogy nyomtatas alatt es utana mint aki jol vegezte dolgat el is tunt a nyomtatni kivant dokumentum, mintha kesz is lenne.
Nemtudom, hogy ti tapasztaltatok e mar ilyet.
Kiprobaltam mar mindent, koztuk eleg sok reboot, tuzfal beallitas, nyomtato restart stb.
De ennek ellenere csak felfuti magat a nyomtato es le is all.
Erre szeretnek toletek megoldast kerni (ha van persze )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest