Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz siryeti #42941 üzenetére

Nekem elég objektív, mert nincs is ilyen routerem, nem használok OpenWrt-t sem, mi több, nem is szeretem, így nem mondható rám, hogy elfogult lennék iránta! :)

Ha azt kérdezed melyiknek van a legjobb támogatottsága, akkor egyértelmű, hogy a vargalex buildnek, hiszen itt saccra 100-ból 80-an tuti azt használják, és a maradék 20 osztozik a másik kettőn, és gyárin!

Ha azt kérdezed nekem melyik a szimpatikus, akkor Gargoyle, vargalex build, és DD-WRT a sorrend, de még egyszer hangsúlyozom, nem használom egyiket sem, bár régebben próbáltam már OpenWrt-t, és DD-WRT-t is! A DD-nek valóban nagyon szimpatikus a webes felülete, egy kezdő számára kezelhetőbb és átláthatóbb mint a LuCI, de sajnos elég sok bugról lehetett hallani a DD-WRT kapcsán, ezen kívül az általános igényeket (torrent, dlna) nem igazán tudja kielégíteni, sőt nem tudom, hogy az új bootloader okozta wan port lekapcsolást kezeli-e már, valamint a 10-es HW verzióval működik-e, de mintha ezek körül is lettek volna gondok!

Sajnos OpenWrt-ben nekem pont a LuCI a legkevésbé szimpatikus webgui, én jobban szerettem a már erősen haldokló X-Wrt webif-et, de a mostaniak közül is jobba bejön a Gargoyle! Mondjuk mivel nem is használom egyiket sem, így tök mellékes, hogy nekem melyik szimpatikus! :)

Új hozzászólás Aktív témák