Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Milli82 #39484 üzenetére
Szia!
Értem a feladatot. Viszont megoldása több is lehet, attól függően, hogy a NAS hogyan érhető el. Ugyanis a másolás ugye mehet scp-n, samba-n, ftp-n, esetleg nfs-en, stb.
Azonban mindegyik megoldásban közös: screen-ben kell indítani. Így, ha kilépsz, akkor is folytatódik a művelet.
(#39486): nyilván azért van benne az MC, mert többen használják. Senki nem mondta, hogy az tovább fog futni akkor, ha kilépsz a putty-ból (persze, ha a fenti screen-es módszert használod, az más). Olyan ez, mint pl. ha windows-on nyitsz egy command promt-ot, elindítasz egy másolást (vagy nc-t, vagy bármit), akkor nem fog futni tovább, ha bezárod az ablakot.
-
suste
veterán
válasz
Milli82 #39484 üzenetére
na ez már mindjárt egyértelműbb
de azért jókat írtam eddig is, csak nem tudtam, hogy a sebesség fontos csak, vagy a kikapcsolhatóság is
ha SSH-n indítod az MC-t, akkor is megszakad a másolás, ha kilépsz SSH-ról
így gondolom ugyan ez lenne a webes felülettel is, bár nem próbáltam
vagyis kár vesződni a webes felülettel,
mint írtam, már volt erről szó egyszer, de nekem úgy rémlik, hogy nem volt konkrét megoldás
mintha azt írták volna, hogy az MC-vel valójában közvetlen másolást csinálsz, tehát nem a pc-n keresztül megy az adat (így gyorsabb is mint TC-vel), de mégis kell a folyamatos irányítás, tehát nem kapcsolhatod ki
ha valaki tud más megoldást, az ne tartsa magában!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest