Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is csak a leírást láttam, nem telepítettem még optware-t, mivel nincs rá szükségem.
Nézd, nekem egy letöltőgép nem azt jeletni, hogy 400MHz AR9132, meg 32MB memó, de lehet, hogy csak nekem vannak nagy igényeim. Az asus meg írt már nagyobb marhaságot is dobozokra, nem lepődök meg. Ne érts félre, nem azt mondom, hogy hülyeség routerrel torrentezni, de csak egy érdekesség, amit "because we can" alapon kipróbál az ember és kész. Persze ADSL-el szüttyögni jó az, de nálam még úgy sem tudna kiváltani egy tisztességes asztali pc-t (sajnos).
A 1043 meg nem hiszem, hogy azok játékszere, akik letöltőgépet keresnek. 5 rugós routerrel nem osztasz meg 80/25-öt.
Egyszer utánaszámoltam, hogy mennyivel esne vissza a villanyszámlám, ha minden nap 8 órára (míg alszom) kikapcsolnám az asztalimat. Cirka 2000-2500 HUF havonta. Ez azt jelenti, hogy két év alatt visszahozná egy tisztességes kisfogyasztású letöltőgép az árát, ha nem vesszük, hogy az is fogyaszt áramot (meg nap közben menne az asztali gépemmel párhuzamosan, ami még plusz többletfogyasztás). Nekem ez nem éri meg a cécót, viszont van, akinek igen. Az élet egy ilyen játék, mindenki máshogy játssza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Ubuntu Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
vargalex