Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
haribali88
üzenetére
Nekem mukodik egy LG LD650-el a Minidlna.
Az uShare es a MiniDLNA ket kulon dolog, ugyanarra valo, de eleg csak az egyik, ha jol mukodik.En egy konyvtarat osztottam meg, azon belul vannak kepepk,zenek, videok.
A gond nalam is ott volt, hogy a TV-n nem mindegy melyik kategoriat valasztod ki!!!! Ha pl kepeket, akkor nem latja a zeneket es a videokat!
Es kezzel kell restartolni a minidlna daemon-t, ha allitottal a configon a weben: /etc/init.d/minidlna restart (Ekkor csinalja meg az indexelest is, ez hosszabb ido is lehet, a logban lathatod, ha vegez.)
Plusz erdemes a configban bekapcsolni az inotify-t is: ha pl. samban masolsz fel uj fajlokat vagy a torrent rak ki oda befejezett letolteseket, akkor a minidlna automatikusan eszreveszi es berakja az uj fajlokat az indexbe.@Alex: nagyon koszonjuk a kitarto munkad!!! Kellemes Unnepeket Mindenkinek!
-
haribali88
csendes tag
válasz
haribali88
üzenetére
Újraindítottam a routert és a uShare szolgáltatást, és újra beállítottam, és most nem az egész HDD-t próbáltam, hanem csak a Filmek mappát. Nem tudom, hogy melyik segített rajta, de most látom a tv-n a fájlokat. Azonban akármelyikre megyek, mindig azt írja, hogy "Nem támogatott formátum"... .JPEG, .avi, .mkv amiket próbáltam. Mindre ezt írja... :-(
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos tablet topic
- Crypto Trade
- Call of Duty 2
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vargalex