Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Az attól függ, hogy mit szeretnél a routeren használni. Nyilván az alapvető router funkciókat be tudod állítani, illetve GUI-tól függően még egyebeket is. LuCi-ban és WebIf-ben is van csomagkezelő, tudsz telepíteni, WebIf-ben még engedélyezheted, tilthatod a boot utáni automatikus indulást is, valamint leállíthatod, indíthatod a telepített programokat. Mindkét esetben tudod a webes felületről a mount-olást, Samba-t konfigolni, WebIf-nél pl. ftp-t is, illetve van benne egy file editor. Ez utóbbi azt jelenti, hogy file-ban matatáshoz sem kell ssh-znod, böngészőből megoldhatod (mondjuk én nem így szoktam). Itt tudsz nézelődni, igaz nem a mai állapotot tükrözi.
-
Speeedfire
félisten
én pl luci-t használok
ott minden fontosabb dolgot be lehet állítani, telepíteni stb
a kezdetekben először csak feldobod az fw-t majd belövöd a netet
ezek után én felnyomtam a luci-t, majd a wifi driver, utána jött a wifi konfig
innentől kezdve teljes a rendszer, ezek után jöttek a programok és az usb
transmission, fs support, samba, ftp, mc, wget
viszont még mindig van hiba, csak nem jövök rá az okára, addig meg nem akarom felrakni a cikket, mert utána jönne az @nyázás h félkész munka, bugok vannak
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: 2025, zárás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex