Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
galaxys80
üzenetére
Hidd el hogy nagyon szívesen segítek mindig mindenkinek, de valamikor csak mobilról írok, ahol egy gyors válaszra van idő/kedv/lehetőség. (Remélem ezt megérti mindenki, hiszen nem azért fizetnek itt senkit, hogy itt supportáljon
)
A kérdezőknek azt kéne megérteni, hogy:
1: ha nincs válasz, akkor vagy nem tudja senki aki éppen erre járt, vagy pont mindenki tudja, mert már kismilliószor le van írva, vagyis meg kéne próbálni használni a keresőt.
2: ha jön válasz, akkor ne kérdőjelezzük már meg kapásból, és ne értetlenkedjünk, mert nagy valószínűséggel a válasz jó, és benne van a lényeg. Ilyen esetben is a kereső a megoldás, vagyis rákeresünk a kulcsszavakra itt vagy google-val.
Nem akarok senki b...ni, de Te is legalább 3szor kérdeztél rá ugyan arra, amire már jött is válasz, és ha rákerestél volna a "fix ip" vagy a "dhcp" -re, akkor tuti hogy meg lett volna a teljeskörű, hosszú, elmagyarázós válasz, amit már biztosan megértettél volna....Én is szinte mindent itt tanultam a routeres témában, és úgy, hogy kaptam valami inputot, és utánaolvastam, aztán ha valahol elakadtam, akkor jöttem újabb inputért (de nem 2 perc múlva
).

A lényeg, hogy akkor a jelenlegi 197-es ip címen is rögzíthetem a a statikus bérleteknél a PC-t.
Igen, mivel eddig is ezt csinálta a router (csak ugye reboot-nál elveszik a foglalás mert nincsen berögzítve), és ezt is írtam már
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)