Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
joefasalasso #10098 üzenetére
Mondanam, h en inkabb Motul parti vagyok, de ha eltekintunk a hitbeli dolgoktol akkor azert ez is tobbszereplos. Regebbrol kulonbozo motorigenyes versenysportban lattam/hasznaltam Motult. Ott igen jol teljesitett es latni is lehetett nem ugy, mint az autoknal ahol csak toltogetjuk, de a valosagban az csak nagyon-nagyon ritkan derul ki, h egy olaj az valoban jobb vagy rosszabb volt.
Szvsz ezert kell olyan markat es legfokepp olyan forrast valasztani ahol kisebb az esely a csalodasra. -
válasz
joefasalasso #10098 üzenetére
Minden olajgyártónak van prémium és gazdaságos terméke.
Motul-nak, Liqui Moly-nak és az ENEOS-nak is.
Motul inkább európai autóknak az olaja, általában vastagabb olaj a szabványokon belül.
A jó olaja tiédbe az, amelyiket csak benzinesre tervezték.
Például:
LM Special Tec DX1 5W-30 (ugyanaz más címkével: SPECIAL TEC AA 5W-30)
vagy LM MOLYGEN NEW GENERATION 5W-30
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest