- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot #6 üzenetére
Szia!
Köszi, hogy válaszoltál. Láttam ezeket, amiket linkeltél, de a te gyakorlati megvalósításod nagyon megtetszett és soronként szerettem volna megérteni és átültetni. De valószínűleg ez mégsem ilyen egyszerű, meghaladja az én képességeim.
Engem az zavar a hex2bin()-ben, hogy nem értem az eredményét, miért csak (látszólag?) azt a 2 értéket alakítja át?
00|00|00|00|03|73|f2|a7 -> s�
Vagy az echo nem ír ki olyat, ami nem olvasható string? De akkor miért nincs 0xA7, alias § nálam, ž netes környezetben? Csak az angol ABC és számok?
A másik problémám, hogy megnéztem a hash részt, a HB-s változat hexaban ugyanazt az eredményt adja, a RAW opcióval meg csak talán, az értelmesen olvasható ASCII része stimmel, a többit egyelőre nem tudom...lehet, hogy csak megjelenítési gond, ugyanúgy megenné és kiköpné az eredményt... az online PHP futtatós oldal ebben nem barátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest