Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Szia!
Köszi, hogy válaszoltál. Láttam ezeket, amiket linkeltél, de a te gyakorlati megvalósításod nagyon megtetszett és soronként szerettem volna megérteni és átültetni. De valószínűleg ez mégsem ilyen egyszerű, meghaladja az én képességeim.
Engem az zavar a hex2bin()-ben, hogy nem értem az eredményét, miért csak (látszólag?) azt a 2 értéket alakítja át?
00|00|00|00|03|73|f2|a7 -> s�
Vagy az echo nem ír ki olyat, ami nem olvasható string? De akkor miért nincs 0xA7, alias § nálam, ž netes környezetben? Csak az angol ABC és számok?
A másik problémám, hogy megnéztem a hash részt, a HB-s változat hexaban ugyanazt az eredményt adja, a RAW opcióval meg csak talán, az értelmesen olvasható ASCII része stimmel, a többit egyelőre nem tudom...lehet, hogy csak megjelenítési gond, ugyanúgy megenné és kiköpné az eredményt... az online PHP futtatós oldal ebben nem barátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs