- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A Revo Uninstaller Free-vel szedted le? Nem ugyanaz: Revo Uninstaller - compare prices & features hatékonyabban tisztít a pro. Szerintem érdemes megvenni. Nekem megvan.
-
-
Tudod ha nem jelölsz ki feleslegesen extra könyvtárakat, hanem default módon telepíted (next next ok) a user default könyvtárába (c:/users /kispista /appdata /Roaming/ ghisler/), akkor minden user a saját egyéni kinézetét és TC beállításait használhatja problémák és az általad leírt hibák nélkül.
-
Kékes525
félisten
-
TRob1
veterán
Nem is ezzel van a baj... de 7 év alatt azért csak foltozgattak vmit rajta. Pl. ki tudja hány biztonsági rést javítottak ki. Na ezért érdemes (fontos) frissen tartani mindent, nem feltétlen az új funkciók miatt.
Annyi változás volt azóta, hogy végig se lehet olvasni. -
Kékes525
félisten
Cseréld le a legújabbra A TC-t Total Commander 9.0a . Nekem azzal megy az 1,09-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest