- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Itt az új LOGOUT!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most igazából miről is beszélünk? Mert most esett le, hogy te magáról a .7z-formátumról, én meg magáról a 7-zip programról (attól még, mert a .7z-formátum után egyből, de külön bekezdésbe írtam). Azt megnézted, korábban mit írtam? Azt, hogy a .7z-formátum nagyon kis méretet eredményez. Tehát más a tömörítési módszer, pl. nagyobb fokú tömörítést eredményez, mint a sima .zip-formátum. Egyébként nem tudom, mekkora méret esetén érzed azt a kegyetlen nagy különbséget, amire hivatkozol, nyilván elképzelhető mondjuk több, mint 500 MB-nál, bár talán az a másodperc különbség kivárható, ha cserébe pl. kisebb hálózati forgalmat, gyorsabb feltöltést eredményez az, hogy jóval kisebb lesz maga a fájl. Meg pl. webes email-kliensek sem izélgetnek amiatt, mert mondjuk executable-t tartalmaz a fájl, és akkor már sok esetben nem is tölthető fel, csak ha átnevezed (mivel pl. a Gmail olvassa a zipet, de a .7z-formátumot nem). De a lényeg: nem magát a formátumot hasonlítottam össze, csupán a programra írtam, hogy gyors (akkor beszéljünk csak pl. .zip-formátum kibontásáról vagy annak létrehozásáról).
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest