- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most igazából miről is beszélünk? Mert most esett le, hogy te magáról a .7z-formátumról, én meg magáról a 7-zip programról (attól még, mert a .7z-formátum után egyből, de külön bekezdésbe írtam). Azt megnézted, korábban mit írtam?
Azt, hogy a .7z-formátum nagyon kis méretet eredményez. Tehát más a tömörítési módszer, pl. nagyobb fokú tömörítést eredményez, mint a sima .zip-formátum. Egyébként nem tudom, mekkora méret esetén érzed azt a kegyetlen nagy különbséget, amire hivatkozol, nyilván elképzelhető mondjuk több, mint 500 MB-nál, bár talán az a másodperc különbség kivárható, ha cserébe pl. kisebb hálózati forgalmat, gyorsabb feltöltést eredményez az, hogy jóval kisebb lesz maga a fájl.
Meg pl. webes email-kliensek sem izélgetnek amiatt, mert mondjuk executable-t tartalmaz a fájl, és akkor már sok esetben nem is tölthető fel, csak ha átnevezed (mivel pl. a Gmail olvassa a zipet, de a .7z-formátumot nem). De a lényeg: nem magát a formátumot hasonlítottam össze, csupán a programra írtam, hogy gyors (akkor beszéljünk csak pl. .zip-formátum kibontásáról vagy annak létrehozásáról).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest