Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataman
aktív tag
> Nagyon zavaró a kijelzö hogy fényes?
Attól függ, hogy mire akarod használni. Hobbira, netezésre, zenét hallgatni, film nézésre sötétben nagyon jó. Valószínüleg meg lehet szokni.
De mondjuk egy diplomamunka megírására, grafikus munkákra, videoszerkesztésre nem ajánlanám. Hagyományos CRT vagy matt TFT monitorról áttérve szerintem zavaró a használata.
> A te géped jó VGA vezérlö??
Ezt a kérdést ebben a formában nem értem, de az én gépemen integrált Intel VGA van. -
battisti
tag
az elsőre már válaszoltak, a másodikra csak azt tudom, amit a weboldalon írnak, ami remélhetőleg igaz, mert akkor min. 2 óra üzemidővel számolhatsz:
''teljesítmény : 10,8 V x 4000 mAh''
Szerintem nézd meg élőben azt a tükrös kijelzőt, nem biztos, hogy egy jól megvilágított áruházban látsz rajta valamit... szóval azt fontold meg. Meg hát legalább két év garancia, és talán még 512 mb ram, csak a biztonság kedvéért. Csak a pénztárcád szab határt
-
ataman
aktív tag
Két féle TFT kijelző létezik mostanság.
Az egyik - a hagyományos asztali TFT-knek megfelelően - mattosabb képű (nem tükröződik rajta semmilyen rávetődő fénysugár), kicsit sápadtabb ámde sokkal nyugodtabb képpel.
A másik a fényes, tükröződő felületű kijelző teltebb színekkel. Elsőre nagyon gyönyörűen néz ki, de hosszú távon csak sötét környezetben használható szerintem, mivel minden kis apró csillogás meglátszik rajta. Olyan, mint a tükör, magadat is látod benne.
Nekem is ez utóbbi van a notimban, de mégis az elsőre esküszöm. Hosszabb munka alkalmával a mattos kijelző használhatóbb.
A S.M.A.R.T. egy hibajelző/javító rendszer a merevlemezekhez. A S.M.A.R.T. HDD fel van készítve erre a szolgáltatásra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OpenMediaVault
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kuponkunyeráló
- Steam Deck
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou