Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Niczo senior tag válasz  kovipetii

üzenetére kovipetii

üzenetéreHali! Nyugodtan letörölheted mindet. A helyreállítólemezről mikor felteszed a windowst, úgyis újra felrakja. Igazából semmi szükséged nincs ezekre, mivel a helyreállított rendszeren alapban fenn van az összes szükséges driver. Talán ha felteszel valamilyen újabb drivert de mégse jön be, akkor hasznos hogy ott vannak a c-n. 
- 

ctnyr csendes tag válasz  kovipetii

üzenetére kovipetii

üzenetéreA vissza nem olvasásért bocsánat,igazad van. 
 A ToolsCD-t én kiírtam egy cd-re,a többit hagytam,mert igazándiból nem vagyok helyszűkében,mivel egy usb-s racket is használok,és azon van a legtöbb cucc,a gépre csak telepítve rakom fel őket.Mindenesetre a ToolsCD szerintem biztos mehet,mivel ez egy az egyben egy autorun-os cd,amin a Toshiba által adott driverek és programok vannak fent.
 Amúgy a videókari nekem is alapon megy,csak megnéztem mit tud,de hosszabb távon nem kísérleteztem még vele.
- 

üzenetére kovipetii

üzenetéreWlan kipróbálva,nekem minden további nélkül csatlakozott az itthoni routerhez,sebesség ok-nak tűnt,bár nem sok összehasonlítási alapom van.A teljesítménnyel egyenlőre én is elégedett vagyok,egyetlen félelmem az,hogy ugyanez a teljesítmény mire lesz elég mondjuk egy év múlva.Gondolkoztam,hogy várok még egy fél évet,hátha dx10es kártyák is beszivárognal a laptopokba,de aztán belevágtam,egyenlőre nem bántam meg.Kérdés:akksis üzemidőt próbáltad már?Külföldi oldalakon nem találtam pont ilyen modellről tesztet,de a notebookreview-son van egy teszt egy szintén 7600go+1gb ram-os a100ról,csak ott a proci nem core2-es 1,8as,hanem ''sima'' coreduo. 
 [link]
 Itt 2óra 30percet adtak meg maximumnak,de pl dvd nézés közben csak másfél óra. Próbálta már vki itthon ezt a modellt,hogy mit bír?Én aksiról csak max fél órát használtam,de a minimalista profillal 3 órát jelzett előre.Hátha...
 [Szerkesztve]
- 

üzenetére kovipetii

üzenetéreEgy hete vettem én is egy ilyen notebbok-ot(A100-906) és meg tudom erősíteni,hogy a hangerőszabályzó tekergetésekor nincsen semmilyen zaj.Amúgy egyenlőre meg vagyok elégedve a géppel,még nem futottam bele semmilyen komoly problémába,egyedül azt tartom gáznak,hogy alapból csak egy év garit adnak hozzá,és a hosszabbítás 20ezer forint.De még így is olcsóbbra jön ki,mint a hasonló felszereltségű laptopok,szóval szerintem nem rossz vétel(remélem későbbs em bánom meg...). 
- 

#18538752 törölt tag válasz  kovipetii

üzenetére kovipetii

üzenetéreTe meg vagy vele elégedve? Nekem recseg ha a Windowsban a főhangerő csúszkáját állítom fel és le / ha a CD hangerő és a mikrofon hangerő fullra van állítva akkor hangosabban recseg / plussz az elnémítás ki és bekapcsolásával, de ezzel nem vagyok egyedül. Nálad is csinálja? Megnéznéd? 
 Ha a CD hangerőt és a mikrofon hangerőt elnémítom akkor nem igazán hallani a recsegést, de mp3 és videók lejátszásánál időnként így is recseg.
 Viszont most a Vista-val nem recseg...egyedül csak ha a bemeneti hangerő és a mikrofon hangerő erősségét állítom vagy az elnémításukat kapcsolgatom ki-be, de ez lehet hogy orvosolható. A hangminőség és a hangerőség viszont sokkal jobb Vista-n.
 XP alatt ha az Apple oldaláról Quicktimeal nézek filmbemutatókat akkor ezeknél vehető még észre recsegés. Vista-n viszont nem recseg.
 Tesztelnéd egy kicsit a hangkártyádat a kedvemért?
 Előre is köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou
 Janou