Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.laci
csendes tag
Hali
Kupak már van mindegyik gumicsík alatt.
A progit felraktam, az állítást ott kell hogy CPU Speed /CPU Speed settings /dinamic switching? és itt még a többi mit jelent?ezek vannak még hogy Max. Performance, Battery optimized, és Max. Battery.
És ettől lejebb még a Clock Modulation-ba lehet a 100%-ot levenni?
Üdv: J.Laci -
alfa147
tag
Az is lehet, de AMD-s túlmelegedett nem kapcsolt ki az Intel 85-nél kikapcsol. Amúgy működik, csak nem 1GB-al hanem 512MB RAM-mal. Azért vettem toshibát csak tovább tart, bár a cd meghajtót már nem nagyon akarja kinyitni. Remélem szoftveres hiba, végre kijön a win7 és letörölhetem a vistát.
-
mouse1
csendes tag
Csak zárolták az összeget, de még nem vonták le. Nekem 1 hónapra rá ismét megjött az SMS, rögtön el is kezdtem telefonálgatni, meg e-mailezni, hogy mi ez hogy duplán vonnak le, meg mostantól akkor bármikor ha kedvük tartja? Aztán kiderült, hogy csak zárolták a pénzt. Persze amikor kaptam a kártya tranzakció sms-t, akkor erre a fene se gondolt, és miután először lefoglalták már nem követtem nyomon, hogy tényleg le is vonták-e.
Viszont nem tudom mit szenvednek 2 hónapja, ennyi idő alatt már megírthattam volna magamnak itthon az egész Win7-et... -
mouse1
csendes tag
Toshiba Support üzenete a kérdésemre, miért is késik ennyit a szállítás:
"Unfortunately there is a delay on the delivery and your order estimated
delivery date is 25.01.2010.
The reason is that the shipment of an order will start depending on the
availability of a language version.
And unfortunately at the moment there is no Hungarian language version
available in our stocks, therefor your Windows 7 upgrade will be
delivered in January. We apologize for the delay." -
mr_ricsi
veterán
"Arra lennék kíváncsi, hogy milyen akkumulátor megy bele ebbe a gépezetbe (legnagyobb kapacitású)?"
Azt hiszem, 9200mAh-s a legnagyobb kapacitású utángyártott."Lehetőleg gyári toshiba akksit mutassatok."
Ennyire gazdag a családod?Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
"Akkor kérnék egy utángyártottról típusszámot ha lehetséges"
PA3588U-1BRS a típusszáma.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Packard Bell EasyNote TV11HC Működő laptop Alkatrészáron.
- Lenovo X240 12,5" FHD IPS érintő kijlező i7 4600u, 8Gb, 256Gb SSD
- Dell Vostro 15 3530 (i5-1334U-16GB-512GB) fekete
- ÚJ Dell Vostro 3530 - 15.6" IPS 120Hz / i5-1335U / 8-16Gb DDR4 / PCIe4.0 / HUN backlit / GARANCIA
- Gamer laptop! Ryzen 7// 32gb ram// gtx 1660ti// 512gb nvme
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest