Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Dan-szan
üzenetére
Üdv!
Még kisgyerek?
A toshibának a technotrade a hivatalos szervizpartnere, ami a garanciális javításokat illeti. Persze ez nem lesz az. Csak azért írom, hogy pl. náluk tudsz érdeklődni. De szerintem bármilyen szervízt megkérdezhetsz. Őszintén szólva, én nem tudom most mennyibe kerül egy új panel. Ennek az ára plusz a szervizköltség a végső összeg. Nem úszod meg ezrekből, ez biztos. Inkább tízezrek. -
Kbali
nagyúr
válasz
Dan-szan
üzenetére
Anno nekem 1 év gar. volt a gépre, 6 hónap az akksira. Amikor 2 év garanciával kezdték árulni a gépeket, akkor az akkura is 1 évre emelték, tehát már nem garanciális.

Szerintem nem okoz gondot, ha benne hagyod a gépben.
Amúgy mennyit megy az akksiról, ha feltöltve indítod? -
Kbali
nagyúr
válasz
Dan-szan
üzenetére
Mennyi idős a gép? Az enyém már lassan 4 éves, még bírja az akku fél órát.
Lehet felújítani, utángyártottat kapni, meg gyárit, de sajna mindegyik tizen-huszonezres tétel.
Nézegesd meg az ajánlatokat: itt, itt, esetleg itt. Ezeken kívül is biztosan van még ezer hely, ahol foglalkoznak vele.
Egyébként a gépnek akku nélkül is kell működnie, de egy áramkimaradás esetén akkor nincs backup áramforrásod. -
Kbali
nagyúr
válasz
Dan-szan
üzenetére
Mostmár simán Win alól lehet BIOS-t frissíteni, a lényeg, hogy legyen hálózaton a gép, nehogy lemerüljön flash közben.
A Toshiba hivatalos oldaláról lehet letölteni BIOS verziókat, de szerintem nem fog engedni a meglévőnél régebbit felrakni.
Ha régi a gép, akkor az archiv kategóriában kell keresni, pontos típusszám (pl: PASME - gép alján matricán megtalálható), oprendszer, szerint. Letölt, telepít, használ - ennyi. -
makesz1989
tag
válasz
Dan-szan
üzenetére
Hello! Nálam is ez volt a helyzet, csak én az edigitalnál vásároltam. Azt nem tudom, hogy mit takar a részleges garancia idő, viszont én megcsináltam amit kértek, és elküldtem nekik bescannelve, e-mailben a számlát. Rá 2 nappal jött a válasz, hogy megkapták, és elfogadták, innentől kezdve teljes értekűvé vállt a jótállás a laptopra. Szal javaslom, hogy Te is küldd el nekik.
Egyébként nagyon meg vagyok a laptoppal elégedve (A300-1NO) tökéletesen működik, villám gyors, és nagyon jól néz ki
Szal mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy kisebb problémám van csupán...Win7-et használok, és bár automatikusan feltelepült a hangkártya drivere, ennek ellenére mégsem érzem tökéletesenek a drivert/hangzást. Ha esetleg ezzel kapcsolatosan van vkinek vmi infója akkor azt nagy köszenettel fogadnám 
Üdv: Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szal mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy kisebb problémám van csupán...Win7-et használok, és bár automatikusan feltelepült a hangkártya drivere, ennek ellenére mégsem érzem tökéletesenek a drivert/hangzást. Ha esetleg ezzel kapcsolatosan van vkinek vmi infója akkor azt nagy köszenettel fogadnám
Janou