Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NÓPARA

aktív tag

válasz VANESSZA1 #9254 üzenetére

Helló!

Én már nem nyúlok hozzá mert el küldtem a boltnak vissza 8 nap elállás címén és ezt jeleztem telón nekik. Nem tudom mennyire olvastál vissza a hozzászólásaimhoz de valami a memóriával lehet szerintem is:( Memtest86-t futtattam rajta mert a szakik ezt ajánlották. A progi futtatása közben a képernyő fele kék amin a gép adatai voltak de az alsó felén már piros színben volt minden adat. Az errorsnál mikor elérte a 1.500.000 értéket le is állítottam mert úgy éreztem hogy nem normális az érték. A TOSHIBA szervizet is hívtam hogy adjanak tanácsot mert az OP rendszer nem akart fel menni. Valamennyi %-nál mindig hiba üzenettel elszált a dolog. Először XP hivatalos lemezzel próba utána letöltöttem egy 90 napos free angol verziót a microsoft honlapjáról(win7) és azzal próba ez is hasonló módon elszált. Magához a géphez nem mertem nyúlni mert garis volt. Én úgy teszteltem ahogy a gépet megkaptam semmihez nem nyúltam. Azt hiszem 3 csavar tartja memó fedelét de nem nyúltam hozzá. Köszönöm a hozzászólásod bár két nappal hamarabb írtad ezt volna akkor lehet megpróbáltam volna de már a posta szállítja valahol. Köszi utólag is pedig azt hittem jó gép lett volna. :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák