Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
mr_ricsi #8456 üzenetére
megnéztem másik programmal ott is Tension Voltage 12694mV
most akkor tényleg nem ok ez az érték ?
1hónaposan néztem először, akkor írt 6% elhasználódást. majd egy teljes lemerítés (Bios-ból ) után visszaesett 3%-ra ,de elég hamar visszament 6-ra.
engem nem igazán a progik által kiírt érték zavar, hanem a teljesítmény csökkenése :-( korábban 6-7órát bírt és most 5 körül :-(
( használati szokásaim nem változtak, azaz szinte ugyanazt csinálom a gépen, amit akkor, megszoktam h pl. d.u. 6-kor lemegyek és éjfélig használom. most már 10-kor hozhatom fel a töltőre...)azt hittem, h 1 év után lesz kb 1 órával kevesebb az üzemidő. most ha valóban ennyire lement az akksi ára is, akkor veszek még egyet. 14körül nem nagy összeg, de 37-nek nem örültem volna, mivel a gépet is jóval drágábban vettem, mint a valós ára, csak nálunk akkor feltolták az euro miatt :\
JOEPAPA hát annak nem örülök
csodálkoztam is h ennyire olcsó lenne.
-
zoli62
addikt
válasz
mr_ricsi #8456 üzenetére
Hő általában úgy dolumentálja, hogy a Lion akkumulátoroknál évente átlagosan 20 %-os elhasználódással kell számolni. Na most ezt én mindkét Hp notis akkummal alá tudom támasztani, de ha mindez nyolc hónap alatt követlezik be, az akkor már éves szinten már 30 %. ami már jelentős különbség. A mérési eredményeket a legelső feltöltéshez képest viszonyítottam.
-
JOEPAPA
tag
válasz
mr_ricsi #8456 üzenetére
Ez igaz.
A tervezett az sosem volt. A kezdeti is lehet csak ennyi volt...Ezért kérdeztem stopperrel mennyit ment anno, és most...és hány rootkit van a gépen, és más finomságok amik esetleg dolgoztatják a masinát, pl amikor megvásárolta valaki az úh j gépét, nem került fel egyből az óra mellé a tálcára 10db ikon, most lehet 10x annyi folyamat fut épp, azaz fogyasztást is kellene mérni akkor és most.
Elég csak egy vírusírtó frissítés ami anno alig kért processzoridőt, az új verzió pedig plafonon tartja, érezhetően lassítva a gépet, azaz elveszi a többi programtól a számítási teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest