Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rival

aktív tag

válasz #18538752 #1224 üzenetére

Így van, nem kellene... ha elő is fordult nálam ilyesmi, akkor nem igazán foglalkoztam vele, mert nem zavart. Ám olyan volt, amit írtam is, hogy ugyanilyen pattogó, vagyis pattogó és akadozó hangot hallatott valamelyik régebbi notebookom, amikor pl. böngészőben az oldalsó gördítősávon görgettem. Az hihetetlen zavaró volt, de egy setup beállítás (PnP, vagy nem PnP op. rendszer) megoldotta (VGA és a hangkártya ugyanazt a megszakítást használták). Ha csak a mixerben csinálja, és a Winamp-ban, MediaPlayerben nem, akkor szerintem ne idegesítsd magad miatta, használd a jól bevált potmétert az oldalán... :) Mondjuk lehet, hogy neked kényelmesebb a mixer... sajnos nincs ötletem, ''egyebet nem tudok elmondani''... de ha szembe jön velem egy ilyen hiba, akkor eszembe jutsz... :)

Összességében a Toshiba szvsz nem olyan rossz (eltekintve egy-két korábbi modell típushibájától, mint pl. Tecra 8100 kijelző nagyfesz. panel, Satellite Pro 6100 alaplaphibából eredő ''Bad CMOS'' hiba, és rusnya zsanér, stb., amikkel volt gondunk elég).

Új hozzászólás Aktív témák