- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
válasz
#18538752 #1224 üzenetére
Így van, nem kellene... ha elő is fordult nálam ilyesmi, akkor nem igazán foglalkoztam vele, mert nem zavart. Ám olyan volt, amit írtam is, hogy ugyanilyen pattogó, vagyis pattogó és akadozó hangot hallatott valamelyik régebbi notebookom, amikor pl. böngészőben az oldalsó gördítősávon görgettem. Az hihetetlen zavaró volt, de egy setup beállítás (PnP, vagy nem PnP op. rendszer) megoldotta (VGA és a hangkártya ugyanazt a megszakítást használták). Ha csak a mixerben csinálja, és a Winamp-ban, MediaPlayerben nem, akkor szerintem ne idegesítsd magad miatta, használd a jól bevált potmétert az oldalán...
Mondjuk lehet, hogy neked kényelmesebb a mixer... sajnos nincs ötletem, ''egyebet nem tudok elmondani''... de ha szembe jön velem egy ilyen hiba, akkor eszembe jutsz...
Összességében a Toshiba szvsz nem olyan rossz (eltekintve egy-két korábbi modell típushibájától, mint pl. Tecra 8100 kijelző nagyfesz. panel, Satellite Pro 6100 alaplaphibából eredő ''Bad CMOS'' hiba, és rusnya zsanér, stb., amikkel volt gondunk elég).
Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dobozos, keveset használt Asus notebook irodai munkára! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest