Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
radka202
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalra annak érdekében hogy megoldást találjak a problémámra...
Több problémám van a laptopommal.A típusa Toshiba Satellite A300...A problémám oka hogy lassan már fél éve recseg a hang a gépen mindig...amikor betölt az oprendszer...amikor filmet nézek...amikor játszok..zenét hallgatok..Magával a hangszóróval nem lehet gond mert van xp is telepítve és ott tökéletes a hang...Más helyeken olvastam már hogy másoknak is voltak ilyen problémái...Azt ajánlották ott hogy töltsek le új drivert meg lehet hogy az update rossz frissítést szedett le... letöltöttem már drivert de mikor telepíteni akarom azt írja hogy hiba a setup.exe leáll....Tudni kell a oprendszeremről hogy úgy lett windows vista-ról windows 7 re telepítve hogy a toshibanál vettem egy Upgrade DVD-t és így lett Windows 7...De mostanában már azt automatikus frissítéseket se tudja letölteni és telepíteni ott is hibát r ki... így már az is lassan 2 hónapja nem működik...Tudtok valamit javasolni ? Vagy ezt újra kellene már rakni...Segítségeteket előre is köszönöm..
Nem tudom hogy mikor tudok felnézni meg megtalálom e a választ ezért megköszönném ha az e-mail címemre küldenétek el a megoldást...
e-mail:radka202@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest