- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Mindenképp. Már csak a negyedik rész miatt is (ami az eddigi videóka alapján kb. A legszebb lett), ami elvileg teljes mértékben sírkamrákban játszódik, meg a hatodik rész miatt is. Bár ott a kivágott tartalom annyira nem vonz, nem csíptem azt a tagot annyira. Az nem biztos, hogy azonnal teljes áron, de mindenképp beszerzem.
-
Samus
addikt
Az irányítással nem volt bajom, a kapaszkodós részek megvannak, estem is le emiatt. Őszintén, azért tetszett jobban, mert aránylag egyértelmű volt, a feladványok jók voltak, valahogy adta magát az egész játék. Voltak gondjaim a bugokkal, előfordult, hogy buktam egy csomó játékidőt, mert beleakadtam valahová, leestem a semmibe, ilyesmi. És voltak idegesítő részei, a beszélgetéseknél voltak válaszlehetőségek, ahol ha rosszat választottál, szimpla game over lett a jutalmad (pontosabban rövidesen meghaltál valami miatt), és a jó válasz nem mindig volt egyértelmű.
Igazából az én hibám. Azt hittem minden TR olyan volt, mint a középső részek, fogalmam sem volt, hogy mekkora fejlődés ment végbe részről részre. Az első részen elcsodálkoztam, hogy nem lehet futni. A másodiknál is, hogy még mindig nem. A harmadikban azt vettem észre, hogy aztán tényleg mindent belepakoltak (a kajakot nem kellett volna, tényleg). Több ponton felhúzta az agyam, de ha nem lett volna ez az intant kill boss, igazából semmi nem történt volna. Vagy lett volna nagyobb aréna, nem egy ilyen zsebkendőnyi terület, ahonnan még le is lehet esni, vagy legalább ne kelljen odasétálni hozzá, hogy mélzótasson felébredni...
-
Samus
addikt
Van quicksave/load, de az F5 a save, F9 a load, de erre csak a mentés menü jön fel, te valasztasz slotot. Modern irányítással is el lehet ugrálni az ellen elől, csak elő kell kapni a stukkert. Mondjuk a Colosseumos rejtett magnum idejére átraktam tankra, könnyebb volt úgy ugrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync