- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
El nem tudom képzelni, hogy valakinél hogy lehet ez remek kikapcsolódás. Tényleg.
Mint írtam, én a sorozatba az új érában kapcsolódtam be, az Angel of Darkness-el, lett, amilyen lett, nekem anno bejött (hogy most hogy fogom megélni a felújítást, ki tudja majd). Utána a Legend és az Annyversary már új motor, játékmechanika, egy mestermunka lett, imádtam őket. Az első öt teljesen kimaradt, ezért szenvedem végig őket (illetve még csinálom, a tök feleslegesen berakott London első pályán vagyok túl, tényleg annyira nem volt semmi benne, totál értelmetlennek tűnt a pályaszerkezet is, csak a végén az átvezető tartalmaz némi információt), mert anno csak olvastam rólunk, hogy mekkora siker, meg milyen remek.
Valahogy nem is az én stílusom. Én alapvetően a belső nézetes sztorivezérelt lövöldéket kedvelem, de mivel ebből nem lehet "megélni", hamar rákaptam a TPS nézetre is. Mindegy, csak legyen jó sztorija, lehessen benne puffogtatni, ha vannak feladványok, jöhetnek, csak ne kelljen feltúrni a pályát egy kulcsért, legyen már valami utalás, vagy valami nyom, ilyesmi.Páran írtátok, hogy régen ez a nehézség megszokott volt. Nulla segítség, oldd meg, ahogy tudod. El is gondolkodtam, hogy a videójáték miért nem volt akkor népszerű (eltekintve a játéktermi egyszerűbb, vagy multis címektől). Valószínű ezért. Mára már átestünk a ló túloldalára, néhány aktuális cím már lassan magát játsza végig. A kánaán nálam a 2000-es évek eleje, olyan 2010-ig bezárlólag volt. utána egy időre abba is hagytam a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest