- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Dobozosan 10k, a Store-ban pedig mutatja PS4 és PS5-re is 11290 pénzért (nincs konzolom, így azon nem tudom ezt megerősíteni).
Most vagyok Natla bányáiban, itt már látszik, hogy kezdett elfogyni a gyógyszerük a pályadizájnereknek. Arra emlékszem az Anniversary-ból, hogy az Atlantiszi részeket egyenesen utáltam. Itt már nem feladványok vannak, sőt, ebben a részben nincsenek sem feladványok, sem puzzle, sem semmi. Kulcsokat vagy hasonlókat keresel, utána meg a hozzá való zárakat-foglalatokat.
A bánya erre rátett még egy lapáttal a guruló köves résznél, ahol ha nem vagy elég gyors (a borzasztó irányítás ellenére), akkor konkrétan bukod a továbbjutást, de erről nem értesülsz...az egész bánya arról szól, hogy mész a pálya három végéból össze-vissza, hogy kapcsolókat kapcsolgass és ládákat tologatsz, hogy kapcsolókat kapcsolgathass.
Igazából picsogok ezerrel, de azért szivatom magam. Kíváncsi vagyok a többire, meg ha már kiadtam érte egy pizza árát (mondjuk az is szomorú, hogy ennyi egy pizza is), szórakozni akarok. Mindenesetre aki az acsikat kitalálta, legalább kreatív volt -
Zsolt,72
senior tag
"1-1 pályarészt volt hogy hetekig, hónapokig csináltam mire rájöttem hogyan tovább, barátokkal, osztálytársakkal tanakodtunk, szótáraztunk.
Lehet frusztrálóan hangzik a mai rohanó világban, de mi nagyon élveztük a dolgot."Kicsit idősebb vagyok, mint te, de ezt pont ugyanígy gondolom, illetve éltem át anno. Nagyon jó volt játszani velük, nem volt hova fordulni segítségért, csak az ismerősökkel lehetett együtt tanakodni.
A világ megváltozott, felgyorsult; ma már furcsán tekintenek erre a korra, amikor még gondolkodni kellett a fejtörőn, vagy hogy merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők