Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz perge666 #21 üzenetére

Dobozosan 10k, a Store-ban pedig mutatja PS4 és PS5-re is 11290 pénzért (nincs konzolom, így azon nem tudom ezt megerősíteni).

Most vagyok Natla bányáiban, itt már látszik, hogy kezdett elfogyni a gyógyszerük a pályadizájnereknek. Arra emlékszem az Anniversary-ból, hogy az Atlantiszi részeket egyenesen utáltam. Itt már nem feladványok vannak, sőt, ebben a részben nincsenek sem feladványok, sem puzzle, sem semmi. Kulcsokat vagy hasonlókat keresel, utána meg a hozzá való zárakat-foglalatokat.

A bánya erre rátett még egy lapáttal a guruló köves résznél, ahol ha nem vagy elég gyors (a borzasztó irányítás ellenére), akkor konkrétan bukod a továbbjutást, de erről nem értesülsz...az egész bánya arról szól, hogy mész a pálya három végéból össze-vissza, hogy kapcsolókat kapcsolgass és ládákat tologatsz, hogy kapcsolókat kapcsolgathass.

Igazából picsogok ezerrel, de azért szivatom magam. Kíváncsi vagyok a többire, meg ha már kiadtam érte egy pizza árát (mondjuk az is szomorú, hogy ennyi egy pizza is), szórakozni akarok. Mindenesetre aki az acsikat kitalálta, legalább kreatív volt :D

• Zsolt,72

senior tag

válasz perge666 #21 üzenetére

"1-1 pályarészt volt hogy hetekig, hónapokig csináltam mire rájöttem hogyan tovább, barátokkal, osztálytársakkal tanakodtunk, szótáraztunk.
    Lehet frusztrálóan hangzik a mai rohanó világban, de mi nagyon élveztük a dolgot."

Kicsit idősebb vagyok, mint te, de ezt pont ugyanígy gondolom, illetve éltem át anno. Nagyon jó volt játszani velük, nem volt hova fordulni segítségért, csak az ismerősökkel lehetett együtt tanakodni.

A világ megváltozott, felgyorsult; ma már furcsán tekintenek erre a korra, amikor még gondolkodni kellett a fejtörőn, vagy hogy merre tovább.

Új hozzászólás Aktív témák