- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Tom5
addikt
2011 - munka
Pontosan egy évvel ezelőtt írtam egy kis szösszenetet, hogy mi történt velem 2010.-ben
Idén megteszem ugyanezt. Kezdjük a munkával. Furcsa visszagondolni, hogy az évemet
még itt Székesfehérváron kezdtem és most már lassa negy éve Kisbérre
járok fel nap mint nap, hogy meg legyen a napi betevőre való. Január közepén történt a
dolog, hogy Facebook-on nézelődve egy álltalános iskolabeli padtársnőm adatlapján megláttam a varázsszót: Minőségügy. Vettem a bátorságot és írtam neki, ha van náluk felvétel akkor kérem ne rejtse magába. Vázoltam mivel is foglalkozom éppen és merre felé szeretnék orientálódni, legnagyobb döbbenetemre pont kerestek ilyen embert.
Most vannak-e véletlenek vagy nincsenek ezt döntse el mindenki maga. Ekkor ugye már a hócipőm tele volt az előző munkahelyemmel, váltani akartam. Szerettem ott dolgozni, szerettem a munkámat és az ott lévő embereket. A vezetőséggel nem voltam kibékülveés a fizetésemmel. A végefelé már nagyon elment a dolog állandóan belém kötöttek, én is tehetek a dologról de úgy érzem több mint 3 év után nem ezt érdemeltem volna, még akkor is ha sokat köszönhetek a cégnek, hogy elindultam ezen az úton amin haladok. (bár akinek a legtöbbet köszönhetem, már nem vezető beosztású sőt már azthiszem nyugdíjas)
Január közepén egy hétfői napon átküldtem az önéletrajzom és legnagyobb meglepetésemre, másnap már hívott is a főnök és szerdán állás interjúztam.
Az interjú jól sikerült, tesztem 95%-os lett. Felvettek. Nagyon örültem. Még aznap felmondtam. Két hét felmondási időm elbohóckodtam, utolsó napokban már be sem mentem...nem érdekelt a dolog. Nem búcsúztam fájó szívvel. Mert aki fontos lett Ő vele a hétköznapokban is tartom a kapcsolatot. Az új munka teljesen megváltoztatta a hétköznapjaim. Autót kellett vennem, gyorsan, hogy ne egy
1200-es benzinfaló Ladával keljen járnom. Itt is rám mosolygott a szerencse, mert mondhatni helyben sikerült vennem egy Skoda Feliciát, aki hűen szállít munkába és az egy év alatt megtett 20000 km-re alatt mindösszesen egy trafó csere volt benne ami nem tervezett kiadás volt. Jól jártam, szeretem ezt a kis autót. A munka eleinte egy műszak volt, 8-17-ig péntekenként 8-14:30-ig. Ez nagyon nem jött be mivel az egész napom elment. De Március elsejétől két műszak lett. Ketten visszük a mérőlabort munkatársammal. délelőtt délutános műszakban. Ráadásul egy Fehérvári emberkével járok egyik nap az én kocsimmal másik nap az övével. A benya pénz is feleződik. Munka nagyon tetszik. 3D Mitutoyo mérőgéppel mérjük a gyártásban lévő alkatrészeket. Kezdve a napi SPC-től a teljes bemérésig programírásig.
Mellette kalibrálunk, mérőeszközöket nyilvántartunk és minden ami ehhez szükséges.
Cspatba Én úgy érzem beilleszkedtem. Volt egy csapatépítő tréning májusban. 3 napos volt nagyon jól sikerült. Szeptemberben elvégeztem egy mérőeszköz felügyelői tanfolyam így hivatalosan is kalibrálhatok. Fizetésem jó. Az előző munkahelyemhez képest főleg.
Mondhatni nincsenek anyagi gondjaim. Egy fizetés emelés még be is van ígérva januárba.
Nagyképűség nélkül állíthatom, hogy megérdemlem. Munka szinten tehát minden rendben.
Nem panaszkodom. Jövője is van a cégnek. NEm kissebb autómárkákkal van szerződésünk 2015-ig mint: BMW, AUDI, Suzuki. Kíváncsian várom mit hoz a jövő, sok dologban nem látom a jövőm de munkában igen. Szeretem, szívesen csinálom, megoldok bármilyen feladatot tegyenek elém bármit, nem tudnak megtörni. Gyorsan eltelt ez az év. Csak úgy repültek a hónapok. Így év végére bel is fáradtam az állandó autókázásba és az éppen vagy túlzottan laza vagy éppen igen dúrva kihívásokba. Jól jön a pihenés. Még ha félve is tekintek az elkövetkező egy hétbe, mert nagyon nem találom fel magam itthon és lelkileg nem vagyok toppon. Ez az év megint nem az én évem volt magánéletügyileg. De ez már a következő bejegyzésem története.
Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 Mobile Workstation i7-9850H/32GB/512SSD/RTX3000/FHD/LTE/
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest