Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Elvileg az osszes kiegeszitot megvettem, mondjuk fogalmam nincs, hogy pl az Underground DLC hogyan jelentkzik a jatekban, mert en nem lattam elotte.
Nem feltetlenul szeretnek alacsony szinten jatszani, inkabb azt mondanam, hogy szeretnek a szintemnek megfelelo cuccokat, mert ugy erzem, hogy a szintem jobban not, mint ahogy a karakter felszereltsege indokolna, es igy az ellenfelek eleg erosnek tunnek, meg a pirosak is. A lilak, sargak pedig kulonosan fingatosak. (persze kelloen sok visszatoltes utan megoldok mindent
)
PL tegnap ejszaka "NAGY G"-t 60x lottem fejbe csipaval, mire meghalt, (ugy, hogy be volt akadva valahova, valami bugzott a jatekban) A 60 loves nem tulzas, tenyleg annyi volt!!!! Ha nem bugzik a jatek soha nem olom meg, mert elotte 5x mentem neki, de O 1 garanattal is siman megolt.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)