Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

- 

LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

Micsurin

üzenetére
						hát, akkor valóban a windows lehet a ludas. őszintén szólva annyira már nem érdekel a játék ennyi idő után, hogy visszaálljak win7re.
 ahogy néztem a shieldeket meg lehet csinálni különösebb szenvedés nélkül, azon kivül pedig nem fogok valami sűrűn játszani. a wildlands se jött be annyira, szóval azt se sajnálom.
nem beszélve arról, hogy egyetem miatt igényeltem pár kulcsot ilyen-olyan programhoz és azok egy része géphez kötött.
azért köszi, hogy leirtad a tapasztalataid, jó tudni a megoldást. ha egyszer nagyon kiidegel lehet mégis visszateszem, de nem sok esélyt látok rá.(#50649) dvd24: hatot biztos nem kaptál.
 ez a neve a boo-val kapcsolatos shieldnek. vagyis ezt irja ki valamiért. 
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Battlefield 6
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Otthoni hálózat és internet megosztás
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - iPhone topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - BestBuy topik
 - További aktív témák...

- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
 - BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ahogy néztem a shieldeket meg lehet csinálni különösebb szenvedés nélkül, azon kivül pedig nem fogok valami sűrűn játszani. a wildlands se jött be annyira, szóval azt se sajnálom.
 ez a neve a boo-val kapcsolatos shieldnek. vagyis ezt irja ki valamiért.