Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Lifer092 #48623 üzenetére

De miért ne lehetne egy adatbázisból törölni vagy másik flaget beállítani egy azonosítóhoz?
    Ezt nem értem, hogy jön ide.
    Talán Garsza volt aki írta, hogy visszakapta az accountot, vagy lehet neki eleve 2 hetes ban volt, már nem emlékszem a pontos sztorijára, de ha permanent ban van, akkor ezt eddig is úgy oldották meg, hogy gyakorlatilag nem reagáltak a kérdésedre és nem osztották meg veled, hogy miért is bannoltak, legalábbis az eddigi beírtak alapján nekem ez jött le.

Nekem az a bajom, hogy az Ubi NEM akar ilyen jellegű megkötöttséget, mert szerintem nekik fontosabb az újravásárlók "tömege" semmint az esetleges új vásárlók, akik azért nem veszik meg, mivel csalók vannak a játék PvP részén.

Olyan szintű hallgatás van ez ügyben az Ubi részéről, hogy szerintem külön titoktartási van erre aláíratva az összes bevont fejlesztővel, ami ha kiderülne, hogy mit is csinálnak AC néven, akkor az igazi közröhej lenne, mert OK, valamit csinálnak, de valami irtó dilettáns és banális módon csinálhatják, ha ennyire rejtegetik.

Új hozzászólás Aktív témák