- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #47935 üzenetére
Az "életszerű" és a kihívást jelentő achik sokkal jobban tetszettek semmint az olyanok, mint pl az 500 fázis az UG-ban. Értem ez alatt, hogy amikor játszik az ember, akkor ezek szépen begyűlnek.
Nekem elsősorban az 5000 pont volt a cél, és inkább játszok, az ilyen achik mint a DZ 750 nevezetes pont, az majd meglesz, amikor meglesz (még az 500 sincs meg)Magát a Survivalt szeretem, és biztosan fogok még játszani vele, de a csalók miatt kicsit ódzkodok a PvP résztől. Erre a módra néha-néha rákattanok, akkor letolok 5-6 kört, de elég is akkor
Pl az elmúlt időszakban elég sokat toltam az LS-t, és érdekes módon viszonylag kevés nyilvánvaló csalóval találkoztam (lehet azért, mert elég sokat toltam, és nagyobb volt a minta). Volt aki MP5 burst fegyverrel makrózva játszott, azt jelentette mindenki aki csak élt, vele többször is összefutottam.
De pl volt többször is, amikor a max__rpm gyerekkel játszottunk, na mondom, itt vérengzés lesz, de kevesebb pontja volt jóval mint pl. nekem, szóval próbálkozott tisztán játszani, nyilvánvalóan nem ment neki
Voltak olyan négyes csapatok, akik simán fragvadászok voltak, olyan sebzésük volt, hogy rongybabát játszottunk, de az ilyen pöcsök nem csapatjátékosok, mert simán hoztuk a kört 15000-10000 arányban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest