Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz arnikusz #47935 üzenetére

Az "életszerű" és a kihívást jelentő achik sokkal jobban tetszettek semmint az olyanok, mint pl az 500 fázis az UG-ban. Értem ez alatt, hogy amikor játszik az ember, akkor ezek szépen begyűlnek.
    Nekem elsősorban az 5000 pont volt a cél, és inkább játszok, az ilyen achik mint a DZ 750 nevezetes pont, az majd meglesz, amikor meglesz (még az 500 sincs meg)

Magát a Survivalt szeretem, és biztosan fogok még játszani vele, de a csalók miatt kicsit ódzkodok a PvP résztől. Erre a módra néha-néha rákattanok, akkor letolok 5-6 kört, de elég is akkor :)

Pl az elmúlt időszakban elég sokat toltam az LS-t, és érdekes módon viszonylag kevés nyilvánvaló csalóval találkoztam (lehet azért, mert elég sokat toltam, és nagyobb volt a minta). Volt aki MP5 burst fegyverrel makrózva játszott, azt jelentette mindenki aki csak élt, vele többször is összefutottam.
    De pl volt többször is, amikor a max__rpm gyerekkel játszottunk, na mondom, itt vérengzés lesz, de kevesebb pontja volt jóval mint pl. nekem, szóval próbálkozott tisztán játszani, nyilvánvalóan nem ment neki ;]
    Voltak olyan négyes csapatok, akik simán fragvadászok voltak, olyan sebzésük volt, hogy rongybabát játszottunk, de az ilyen pöcsök nem csapatjátékosok, mert simán hoztuk a kört 15000-10000 arányban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés