- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #36635 üzenetére
Én valoszinüleg a TF-et pörgetném rajta, mert igy lenne egy jó barret mellényed amin a fő érték (TF/Életerő/Elektronika) kb szabadon változtatható
nem megy már ugye a végtelenségik az újrapörgetésekkel az árak, azt hiszem mellénynél valahol 330ezer-nél megáll, ami annyira nem vészes.
-
válasz
arnikusz #36635 üzenetére
Nem vagyok szaki.
Én inkább pve használnám.
Ha a hátizsákon van plusz lőszer,akkor én a tűzfegyvert tolnám feljebb,így megmarad plusz két lehetőség amit alakíthatsz a szetthez.
Tekerheted életerőre vagy elektronikára a jövőben.Nekem is jó lenne már vmi értelmes barret mellény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Léghűtés topik
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged