Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #33101 üzenetére
Akkor talán most nagyobb szerepet kaphat a Barrett mellény+ special táska.
Aki meg nem tudot jófajtát farmolni magának.... Majd biztos adnak mindenkinek egyet ajándékba -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #33101 üzenetére
Specializált táskával + 6% öngyógyítással úgy vettem észre PTS-en hogy nem okoz gondot, viszont a medkit semmit nem ér meg egy szegmenst se töltött nekem vissza, ez gáz. Az biztos hogy még sokat kell ezen változtatni. Este kipróbáltam megint PTS-en de egy fél kör is elég volt (delta) mert borzalmas ami ott megy seeker fest az egész buggoltatott szívósság. Vicc az egész, nem baj ha szintre akarják hozni a skill powert de ez így nagyon durva, fedezék mögött bekaptam egy flames seekert egyenlő volt az instant halállal, ellenségnek oda se kellett jönnie...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest