- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Kopasz112 #19139 üzenetére
In-game szóba kerültél az eseteddel, ott volt egy olyan felvetés, hogy feltörtek és hackkel játszottak az accountodon, pl ilyen falcon challange árus, vagy csak spammeltek tőled ilyen eladását chatre. Te is írtad, hogy előtte pár napig nem voltál. De ez csak felvetés volt, hogy akár ez is lehet.
Recska, én szinte 2 hete mással sem játszom csak a sticky bombás karaktereimmel. A tankos 70k / 480k / 36K, maxos sticky sebzéssel, plusz talent. Igen, vannak olyanok akiket nem fektet meg egyből ha egyszerre kettőt találok el, de ritka nagyon hogy nem veszem hasznát, a többiek lelövik kicsit, akkor már ő sem éli túl, de hétfőn pl bementem kalkess-be, 4 marha egymás mellett nézi a kulcsos ládából esett lootot, be közéjük, és mind a 4 szépen elfeküdt
Imádom a sticky-s karaktert, a dps-t el is hanyagoltam azóta rendesen.
Iszonyat jól lehet még mindig aprítani a sticky bombával, sorra hullanak tőle az emberek.
Hiába a 4 fős csapat, az ellenfelek felét kb az én stickym fekteti meg és csak a másik felét a fegyverek.
Mellette sebzés sajnos szinte nulla, esetleg m1a + robbanóval még elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged