- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #18611 üzenetére
Őrá gondolsz?
Ment a report az ubinak. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18611 üzenetére
Mióta nem láttam már rendes cheatert, még 1.2 előtt, vagy 3 hete.
A hétvégén volt egy olyan akit többször lelőttünk és az egyik után térden is kb olyan tempóban haladt mint amikor futsz rendesen, csak akadozva, többször megállt, elindult, így utolértük leütni, ezen kívül semmi.Persze azt nem látod amikor ésszel csalnak, számodra max sejthetően, de nem láthatóan.
Pl a falon átlátás, nem lesz tőle erősebb, de elég jelentős előny hogy pulse nélkül is lát, volt ilyen 4 fős banda akit követtem és falon keresztül én ugye látom mert rugó, de egyszercsak elindultak hirtelen felém ahol megbújtam, nem volt pulse, azt ugye látod ha pulse elért téged, odajöttek ahol rejtőzködtem és kinyírtak.Azt sem látod ha minimális rpm hack van, pl vectort 1050-ről feltolja 1200-re, nem nagy különbség, de pvp-ben azért előny. Vagy aimbot ki-be kapcsolgatás bizonyos esetekre, ha már közelharc van és bekapcsolja, nem nagyon veszed észre a kavarodásban, hogy ki honnan ölt meg, csak azt hogy gyorsan meghaltál.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest