Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Local #18586 üzenetére

Félreértettél :DDD Nekem az, hogy lgonoszozni a másikat és közben rugón segíteni nem jöt össze :)

De szerintem is van pár aberrált pszichopata a játékosok között (vagy jóval több), akik azt élvezik, ha hátba tudnak lőni. Ez van, ezek "tűnnek" gonosznak.
    Az, ahogy ez a játék a PvP-t elképzeli, az eléggé evilági, azaz tényleg arról szól, hogy sokan csak úgy tudnak érvényesülni, hogy hátulról és alattomossan lövik le a másikat, egyébként nullák lennének.
    Viszonylag kevés az olyan, akik szemből és nyíltan támadnak be, illetve nem azt élvezik, hogy 4v1-ben le tudnak lőni. Az, hogy rá vagy kényszerítve erre a DZ-ben, az meg ilyen. Szépen óvatosan fel kell gearelődni, vagy keresni kell társaságot, akivel együtt tudod tolni, és nem néznek ki, vagy hasonlóak, mert ha 4-en vagytok, akkor legalább a szerencsevadászok (értsd 2 fős csoportok, akik a magányosokra vadásznak) elkerülnek.
    De ezt már számtalanszor kiveséztük itt a fórumban, lassan (de biztosan) offtopic már ez a téma.

Pl tegnap mentünk rugózni, DZ5-6-ban. Az tetszett, mert pl jok3rz beállt a 4 játékos közzé, és beszólt nekik, ha lőnek, akkor lelőjük őket, ehhez mondjuk arc kell, de jó volt. Vagy pl mentünk kimenteni, amikor jöttek ránk 4-en, nem volt náluk loot, lelőttük őket, abból lett egy kb 10 perces csetepaté, meg manhunt meg ilyenek, de a végén +60k credittel, XP-t nemtudom mennyi volt, de valamennyivel többel, viszonylag sok halállal, de jobban jöttünk ki. Loot nem volt, viszont összeszedtünk vagy 4 supply dropot, az adott nekem 4 db 240-es cuccot, mind használható, de egyik sem jobb a mostaniaknál, ebből 2 striker + 1 sentry, meg egy taktikus.

Szóval ha bemegy az ember PvP-zni, akkor keresni kell néha a bajt, meg nem árt ha jó csapattal vagy, sok mindent lehet tanulni. De ha egy csapatban én vagyok a kicsi 262/283/12k-val, akkor azért érdekes dolgokat lát az ember.

A DZ titka egyébként:
    Ne egyedül menj. Talán kis DZ-ben lehet egyedül elbóklászni, mert ott viszonylag kevés a hard core játékos aki PvP-zni akar, de ott meg ugye a loot minősége is sokkal gyengébb, XP/DZ credit + alapanyag farmra teljesen jó, de gearelődni nem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés