Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
Na ez most komoly. A héten most tudnék leülni egy kicsit játszani vele erre kiírja, hogy szerver leállás 27 perc múlva!!!!! Meddig tart majd? Hogy
! -
Htibimor
senior tag
Level 22/19 vagyok. Nekem egyszer azért beadja a BK-t a játék, vagy már nem?
-
Htibimor
senior tag
Nem tudok belépni.

-
Htibimor
senior tag
Segítsetek! A drónokat, hogyan lehet megfejteni? Ott lógnak fent!
-
-
Htibimor
senior tag
A DZ kulcsokat érdemes megvenni a uplay-en vagy egyébként is dob majd a gép?(illetve a főnix crediteket) 17/11-es vagyok.
-
Htibimor
senior tag
Megtört a jég! Társultam egy csapathoz, és 3-an már egész jól elvoltunk a DZ-ben! Egész más élmény volt! Sikerült is pár sajnos inkább kacatot is kihozni, de legalább végre ez is ment!
-
Htibimor
senior tag
Kicsit kiakadtam. 16/6-al bementem a DZ1-be és belefutottam 16-os pár npc-be. Nem egyszerűen, de lenyomtam őket. Dobtak is egy jó fegyvert, meg tárat. Gondolom elmegyek és végre kimentek valamit. Hát a kimentési ponton annyian voltak, hogy tizedikre is lenyomtak. Egyedül én nem tudok DZ-ni. Más hogyan csinálja egyedül?
-
Htibimor
senior tag
Kint vagyok a terepen. Mit jelent az a szám a két lőszer érték alatt? Volt amikor 32 volt, volt amikor 8 és villogott most pedig 20. Mi lehet az?
-
Htibimor
senior tag
Sajnos egyedül nyomom. Érdemes a küldetéseket újrajátszani nehezebb szinten. Ad valami újat, xp-t, fegyvert bármit?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! 2 kérdés: 1. a cuccoknál a fogaskerék a kesztyűvel alatt van 2 módosításom, de nem tudom, hogy hogyan lehet őket használni? 2. A szűrő erejét, hol lehet növelni?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Az 576 kb által küldött police kódot nem sikerült beváltanom. Illetve sikerült, de nem jelenik meg. Tudja valaki a megoldást?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Elakadtam! Azt írja fejezem be az aktiválást. De hiába nyomogatom a számítógépet nem lép tovább! Akkor most?!
-
Htibimor
senior tag
Tudja még valaki, hogy hol lehetne, gold edition-t venni magyar oldalon?
-
Htibimor
senior tag
Kedves Tapasztalt Kollégák!
Játszottam a játékkal. Nagyon tetszett a harc, de néha csak keveregtem, mint kezdő b*zi a kamillás gőzben. A DZ-ban például fogalmam se volt, hogy mit kellett csinálni. Láttam a többieket, hogy valami sárga hengereket raktak fel a kötelekre. De, hogy az honnan vették és miért azt nem tudom. Szóval tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest