- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Félreértesz... Én tökéletesen elégedett lettem volna egy Wildlands 2.0-val. Nem vártam semmilyen ugrást, de ezt le is írtam. Ez nemhogy ugrást nem hajtott végre de még a előző rész szintjét sem éri el sajnos
Vannak benne nagyon jó ötletek nem tagadom. A tier rendszer, túlélő elemek, stb... Ezek bejönnek. Nálam a legeslegnagyobb hiba az irányítás és a játszhatóság. Kicsit olyan az érzésem mintha az irányítást egy az egyben átemelték volna egy Assassin Creed játékból... Megvan az az iszonyat nagy "delay"-es irányítás amitől hányom kell. Ez nagyon megosztó, van aki érti és érzi hogy miről beszélek, van aki hülyének néz érte. De én így nem tudok játszani vele, egy AC játéknál ez okés, de egy lövöldénél nem. Nem tudom hogy ez azért van-e mert konzolra tervezték az irányítást.
És ugyan ez a helyzet a játszhatósággal. Legjobban célzásnál érezhető: belenézve a Red-Dot-ba hiába van 70-80 fps, 144Hz-es monitoron is egyszerűen "csúszik" az irányítás, egyáltalán nincs meg az a folyamatos "smooth" érzés. (nem a freesyncre gondolok mielőtt még nekem esnétek hogy nincs meg a 144 fps) Remélem azért valaki itt vágja hogy miről beszélek
Elég összehasonlítani mondjuk a BO4 célzását ezzel... Tragikus
Illetve ez Survival/Craft dolog tök jó lenne, de mi ez már, hogy átszaladok egy virágon és automatikusan felkapja??? Hát ez komoly? Ha már erőltetik ezt a vonalat - amit egyébként nem bánok - legalább nekem kellejen már felszedni azt a hülye alapanyagot. Ha esetleg ezt a menüben ki lehet kapcsolni akkor elnézést
Egyébként ezt az automatikus falhoz "tapadást", automatikus kameraoldal váltást is ki lehet kapcsolni?
Lehet hogy ezeket amiket most leírtam kapásból ki lehet kapcsolni esetleg állítani lehet a menüben, de a fő hiba továbbra is az irányítás és emiatt nagyon-nagyon meggondolom hogy kiadjak-e 19.000 Ft-ot...
+1: ha belépek az "i" gombbal az inventoryba egyből a táska tartalmát hozza be, és onnan az istenért nem tudok egy szintet visszamenni csak ha átlapozok egy másik menübe és vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest