- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofene
aktív tag
TOEFL-tesztek: Bővebben: link
TOEFL homepage: Bővebben: link
Némi info: Bővebben: link
Egyelőre ezek remélem azért még itt lesznek új infók.
Hopp izé szóval nem 3 hanem 4 órád van rá, de egyébként meg készülj fel (nem tuti a 100$) de ez nem egy olcsó mulatság mint a külföldi egyetemek úgyáltalában de hajrá!
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Egyik bnőm szeretett volna kimenni egy amcsi egyetemre és kérdezte, hogy elkísérném-e, én meg mondtam miért is ne? Megcsináltuk mindketten. Neki vmi 30-40% közötti érték jött ki, nekem 90% fölött (de 2 éve volt már, nem emlékszem pontosan).
Ha felsőfok körüli az angolod akkor tényleg sima ügy, az egész igazából nem tudásteszt, hanem figyelemteszt, mivel középfokú angolnak megfelelő szintű szövegek vannak benne. A csajszi is ott bukta be, hogy nem gondolta át a választ és minden becsapós kérdésnél ''becsapódott''. -
pubwart
aktív tag
Huhh, ha 100 dolcsi az ára, akkor elég húzos. A fene, nem is gondoltam volna, hogy ennyibe kerül. A franc...
Bővebben: link
Ezt szeretném megpályázni. összvissz egy helyez kap magyarország, ezért húzos pöppet, de szerintem lenne esélyem...
Jövőre szeretném megpályázni
A Sydney-i Műszaki egyetemre szeretnék bepróbálkozni. A vegyészmérnöki karra... Vagy mi ennek a pontos neve, most hirtelen nem jut eszembe... -
nofene
aktív tag
Huhh mibe kerül már nem is emléxem asszm vmi 100$ körül, mint a vízum, amikor én vizsgáztam akkor még csak 1 helyen lehetett a Professzorok Házában: Bővebben: link, ha megírod kiküldik a teszted aztán visszaküldik és meg tudod az eredményt (ha jól tudom Amszterdamba küldik de nem esküdnék meg rá.) Szóval van némi időd míg meg tudod az eredményt. Ha jól emléxem van valami megkötés, hogy milyen dőközönként lehet próbálkozni. Mostmár más pontozásos rendszer van régen a max. 700
pont volt. 3 óra áll rendelkezésedre a vizsgán de én siettem és 1 és egy 3/4 óra után húztam a fenébe
. Még keresek mindjárt Neked linkeket és sok sikert!
Egyébként Te hova jelentkeztél?
Szerk.: Már látom hova.
Jah felvettek Computer Engeneering (ez ilyen progmat+villamosmérnök keverék) szakra még ösztöndíjat is kaptam de sajnos így sem jött össze elég pénz végül szal nem tudtam kimenni
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
Amúgy mesélhetnét hogy van a dolog. Hol lehet nyelvvizsgázni, meg hogy mibe fáj ez a nyelvvizsga... Stb stb
-
pubwart
aktív tag
Bővebben: link
Én ezt akarom meglőni, mert ez elég fasza lenne, mindennek nagyjából megfelelek. Csak ezt a TOEFL kellene összehozni. De ha nem gáz akkor nem lesz gond vele. -
nofene
aktív tag
Mikor amcsi egyetemre jelentkeztem akkor csináltam és teljesen egyetértek Agyzúzó kollégával elég egyszerű. Teszt az egész. Csak télleg figyelj oda jól olvasd át a szöveget és sim liba.
Egyébként különböző könyvesboltokban lehet kapni TOEFL felkészítő könyveket kazettával meg minden bizbasszal igaz elég borsos áron, akár 10k körüli összeget is elkérnek értük. (Én azért mikor készültem beszereztem egyet és hasznos volt). -
Agyzuzo
addikt
Egyszer kíváncsiságból megcsináltam egyet. Nagyon pite volt (mondjuk felsőfokú angolom van). Az egész lényege a szövegértés. Az elején beszéd alapján, azután írott szöveg alapján kell A-B-C-D kérdésekre válaszolni. Ha figyelsz és nem kapkosz, gyakorlatilag csont nélkülire meg lehet csinálni.
-
kraftxld
félisten
Egyéni tudásszinttől függ, hogy milyen könnyű/nehéz.
Szerezz mintavizsgát, az alapján be tudod lőni.
Egyébként meg biztos elfér a nyelvvizsga topicban. -
pubwart
aktív tag
Sziasztok,
tudom már van nyelvvizsgás topic, meg minden, de ott semmi ilyenről nem esik szó, meg semmi, csak az, hogy ki hogyan és mikor és milyen kegyetlenül bukik meg.
Szóval infó kellene nekem erről a típusú nyelvvizsgáról. Azt tudom, hogy angolnyelvű országok kérik az egyetemi tanulmányokhoz (nekem is ezért kell), meg azt, hogy hogyan épül fel és, hogy 2 év alatt elévül. De sajna ettől többet nem nagyon tudok, és inkább személyes tapasztalat kellene, mert a struktúráját én is ismerem, mert a Google a barátom, de hogy ez mennyire szopós, vagy mennyire könnyű, gűz, mire fexik rá, azt sajna nincs fent a NETen, hát remélem az itteni nyelvzsenik, tudják, mitől döglik a légy.
Addig is várom a tapasztaltokat.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest