Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dutow

csendes tag

Pár napja megtaláltam én is ezt a témát, és eljutottam elég sok másik oldalra innen még, utána olvastam jópár dolognak, és aktívan próbálom átnevelni magamat ennek örömére Uberman módszerre, hátha nyerek vele igen sok időt :D Most tartok ott, hogy kezd nehezedni (kb. 50 órája keltem, 20 perces pihiket meg eddig 9 alkalommal tettem), remélem túlélem.

Magyar próbálkozásokat és írásokat eddig nem nagyon találtam, szóval (vagyis, igazából mert nem bíztam benne, hogy ennyi idő után még fogok tudni angolul írni, bár még talán menne :) ) elkezdtem rögzíteni felkelésenként kb. az előző időszakról a tapasztalataimat, ha valakit érdekel: http://mentalstatic.info/wordpress/category/uberman/ - szóval ide mostanában kb. 4 óránként 1 post kerül, majd ha úgy tűnik stabilizálódok persze valószínűleg visszafogom a részletességet.

Amúgy egész vicces ez az átállás, alvásmegvonásban sokszor volt már részem (durvább munkaidőszakokban 2-3 napig alvás nélkül dolgoztunk, utána pár óra és megint), ez most azért más kicsit, mert sokszor 20 percet aludni úgy tűnik nehéz, mármint fel kell kelni belőle.

Új hozzászólás Aktív témák