Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dutow
csendes tag
Pár napja megtaláltam én is ezt a témát, és eljutottam elég sok másik oldalra innen még, utána olvastam jópár dolognak, és aktívan próbálom átnevelni magamat ennek örömére Uberman módszerre, hátha nyerek vele igen sok időt
Most tartok ott, hogy kezd nehezedni (kb. 50 órája keltem, 20 perces pihiket meg eddig 9 alkalommal tettem), remélem túlélem.
Magyar próbálkozásokat és írásokat eddig nem nagyon találtam, szóval (vagyis, igazából mert nem bíztam benne, hogy ennyi idő után még fogok tudni angolul írni, bár még talán menne
) elkezdtem rögzíteni felkelésenként kb. az előző időszakról a tapasztalataimat, ha valakit érdekel: http://mentalstatic.info/wordpress/category/uberman/ - szóval ide mostanában kb. 4 óránként 1 post kerül, majd ha úgy tűnik stabilizálódok persze valószínűleg visszafogom a részletességet.
Amúgy egész vicces ez az átállás, alvásmegvonásban sokszor volt már részem (durvább munkaidőszakokban 2-3 napig alvás nélkül dolgoztunk, utána pár óra és megint), ez most azért más kicsit, mert sokszor 20 percet aludni úgy tűnik nehéz, mármint fel kell kelni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest