Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
álomvilág
csendes tag
A tegnapi csodás napot egy újabb csodás nap követte. Bár reggel picit megijedtem. Amikor benéztem a levelekhez nem találtam levelet. Tegnap délután jött egy levél és utána semmi.
Pedig reggelente mindig kapok és este is szokott írni Életem pár szót. De most teljesen üres volt. Azt hittem hirtelen hogy valamiért megharagudott rám. Igaz hogy okot azt nem találtam hiszen tegnap egy gyönyörű napot éltünk át és semmi gond nem volt. Aztán találtam egy aprócska jelet és nyoma sem volt haragnak. Nem ment a mail ezért máshol kaptam jelzést affelől hogy még szeret. Megnyugodtam. Éppen vásárolni voltam amikor Ő már várt rám. Sajnos én csak 1,5 óra múlva tudtam jönni hozzá. Egy újjab csodálatos beszélgetést tudhattunk magunkénak. Sokat nem beszéltünk mert neki is és nekem is volt némi elintézni valónk. Viszont ezek után újra együtt voltunk. Félig-meddig titokban de így is nagyon jó hangulatban telt. Ismét megemlékeztünk régebbi pillanatokról. Legtöbben picinyami is szerepelt. Nagyon sokat tett a kapcsolatunkhoz. Ha gyermekem elutasító lett volna Életemhez akkor ma nem tartunk itt. Ezt állapítottuk meg. De picinyami olyan mint mi és így kérdés sem lehet hogy csiszolódik hozzánk és a szerelmünkhöz. Hozzánk tartozik!
Már teljesen be van sózva a Jézuska miatt. Nagyon várja. Mivel még kicsi így hisz benne és sütivel várja őt. Majd igyekszem úgy alakítani hogy ne legyen csalódás számára hogy nem találkozhatott vele. Olyan jó érzés hallani tőle hogy olyan ajándékokat szeretne amiket megtudtunk venni neki. Így egész biztos hogy örömét leli majd az ajándékokban. Nekem a tegnapi és a mai nap maga volt az ajándék Életemmel. Ennél többet nem is kívánhattam volna. Életem szerelmével eltölthettem majd 2 teljes napot és cseppet sem vagyok csalódott azért hogy messze voltunk egymástól. Hiszen a szívünkben egész közel voltunk.
Mivel én már nem tudok jönni ma és holnap ezért ezúton szeretnék minden jót és szépet kívánni nektek az ünnepekre! Köszönöm hogy megoszthattam veletek az életem legfontosabb és legszebb pillanatait.Minden kedves olvasómnak Békés és Boldog Karácsonyt kívánok!
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest