Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
álomvilág
csendes tag
Elég eseménytelen ez a hét. Legboldogabb pillanataim azok amikor Életemmel beszélhetek. Sajnos a hét elején nem tudtunk valami sokat beszélgetni reggelente. Hol én aludtam el, hol pedig Életem nem tudott jönni. Viszont esténként bepótoltuk. Egyik este amikor beszéltünk Életem csak mesélt, mesélt és mesélt. Annyira imádom Őt hallgatni. Nagyon boldoggá tett azzal hogy mindenféléről beszélt nekem. Voltak pillanatok amikor megam elé képzeltem ahogy mesél. Egy izgatott kisgyereket láttam aki a kedvenc játékáról áradozik. Imádnivaló volt az biztos! Rettenetesen hiányzik nekem. Ma 2 hete voltunk együtt utoljára. Teljesen elkényeztett engem az előtte lévő heteken hogy minimum heti egy alkalommal azért összebújtunk. Tisztában vagyok vele hogy ezt nem lehet folytatni. De akkor is nagyon hiányzik.
Persze próbálok csillapítani az iránta érzett vágyamon de nehéz az érintése nélkül. Ez nem azt jelenti hogy már nem emlékszem a simogatásaira, az öleléseire és a csókjaira! Ezt nem is lehet elfelejteni. Még sokszor beleborzongok amikor ezekre a pillanatokra gondolok. És más pillanatokra...
Ha minden igaz a jövő héten átölel. Nagyon bízom benne. Még mindig nagyon sokat gondolunk vissza az utolsó randinkra. Ahol Életem egyik álma is megvalósult. Meg hát egyéb extrém helyek és pózok.
Csodálatos randi volt!
Gyermekem a minap emlegette Életemet. Nagyon jó érzés volt számomra. Amint tudtam el is meséltem Életemnek. Pár napja pedig nagyon kis bújos picinyami aminek mindketten kifejezetten örülünk. Persze párom nem nézi ezeket jó szemmel. Vagyis nem érinti mélyen őt és van hogy kifejezetten utálja amikor a gyerek belém búj. Érthetetlen. Ez a szeretet fontos kimutatása. Miért fáj ez neki? Ha velünk van a randin akkor csak bújást kap tőlünk. Közben játszunk de folyamatosan kapcsolatban vagyunk vele. Nem érezheti hogy kirekesztjük. Napokig hatása alatt van a randiknak és ez bennünket nagyon mélyen megérint. Életemnek nagyon hiányzik már. Ők aztán tényleg régen nem látták egymást. Hónapok óta. Remélhetőleg hamarosan megtörik a jég és újra ott lesz velünk egy igazi gyönyörű családi randin.
Mindenkinek kellemes napot kívánok!
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest