Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
szóval a megoldás az volt hogy gyakorlatilag a 12V-on kívül az alaplapi érzékelőt is meg kell oldani hogy bejusson a szabályzóba, és mivel csak egy alaplapi fan van a procin kívül, jól jött egy villamos mérnök szomszéd.. barkácsolás igényes dolog volt..
szóval akinek molex csatiról csatlakozó ventije van és kevés alaplapi fan pin-ja az számoljon az ilyesmivel.. -
GD
őstag
üdv!
[link]
a fenti linken látható panelt kellene bekötnöm jól
van 3 szabályzó fan in és out felirattal a hátán
sajnos az alaplapomon csak 1 db fan van, de lesz majd alaplap csere nemsokára..
szóval:
a ház hátsó 12cm, és előlapi 9cm-es ventije is Molex csatin (12V) on kapja a tápot
+ adott mindkettőhöz szépen lógós 3 tüskés csatlakozó
a következő képpen kötöttem össze:
alaplapi fan 3tüske --->előlapi panel IN
előlapi panel OUT----> venti fan 3 tüskés csati
el is indul, minden happy, de mikor a biosban figyelem a fordulat számot a fan-nál, hiába tekergetem a spotmétert,semmi nem történik, és létható hallható hogy nem változik a venti fordulat.. mit böktem el?
a lap egy Asus a7v880
ha a biosban engedélyezem a smart fan-t akkor a proci venti ami most kb 1800al megy felmegy 5000-re, szal azt nem is mertem enable-zni..
help!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest