Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
holnapi
tutikamiCrystal Palace - Fulham X @ 3,20
Celta Vigo - Levante X @ 3,25
Athletic Bilbao - Villarreal CF X @ 3,30
Indianapolis Colts - Denver Broncos V @ 1,38
100 Ft @ 47,36 -
GabN73
addikt
Ezaz, még hátra van 8 lyuk, és 6al megy Webb...
-
I2oli
tag
-
nagyúr
jajj de jó, hogy a hétvégi coolerezés, és pufózás miatt nem volt időm tenni semmit, ahogy látom a nagyok befürödtek szinte kivétel nélkül
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
plus44
veterán
Ilyen ziccereket elhülyéskedni...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
-
GabN73
addikt
Nyertünk
-
Ace owner
addikt
De jó reggelem volt.. Elaludtam, 8perc alatt kellett osszeszednem magam, buszt épphogy elertem , egy forintot nem hoztam es meg a 10k-nyi kivaltando szelvényt sem hoztam, Úgyhogy ma 100 hogy nem játszik, nem mintha akartam volna...dd
Galaxy Fold 4
-
stefyY
őstag
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Speedhs
őstag
válasz stefyY #27528 üzenetére
Azért nem volt rossz széria.
Próbáld meg még egyszer, aztán ahogy írta Ace Owner, eljutsz 5-10 K-ig félre teszed és újra.Egyébként én is próbáltam már ezt a taktikát. Igaz itt elég sokan mondták, hogy 10 K-t mekkora sügér dolog 1,11-re felrakni.
Egy blackburnos meccsem volt, ahol arra fogadtam, hogy a 80%-ban esélyes csapat nyeri a kupát.
Erre ezek a buzik kaptak gólt 90 egynéhányadik percben, majd eljutottak tizenegyesekig, ahol az ellen kihagyta az egyiket és még ezután is képesek voltak elkúrni a meccset. -
GabN73
addikt
Egy jó tipp:
japánt messze kerüljétek fogadások terénAzt valahogy nem tudom elhinni, hogy valaki 5-3ról, 86%os első szervából szerzett ponttal bukjon el egy első szettet 5-7-re, egy olyan ellenfél ellen, aki még az 50%-ot se üti.
Sérülés kizárva, olyan egyértelmű hibákat véteni, sz*rfaszú egy banda... -
rwin5
őstag
válasz stefyY #27476 üzenetére
de mér szartad el egy ilyen underes hülyeséggel.. a 3,5 még nem is számít soknak, hogy ekkora legyen az odds akkor inkább jégkorongot tettél volna 7,5 underra arra van ekkora szorzó kb..
Gabn: Grat a nyereményhez, legdurvább online tipp amit láttam (engem sosem érdekelt, hogy ki mennyivel rakja, hanem a szorzót nézem, szóval szép találat volt, és a pénz is elég súlyos már )
-
ludowico
újonc
Én ma egy sima kombót teszek csak: AIK + Besiktas
-
pc_seft
tag
Sziasztok srácok nagyon keveset leszek a topikban.
Sajnos elveszítettem a legfontosabb embert az életembenMindenkinek nagyon sok szerencsét kívánok nem csak a tippmixben hanem az egész életben!
Néha azért benézek,köszönőm mind azoknak akik őszintén befogadtak ebbe a kis közösségbe.
-
zolee5016
őstag
Na a mai hoki..ötletem van,nagyon simára adnak meccseket...de
Frölunda -
Orebro - X-reHV 71 -
Skelleftea , kérdés a HV most megérezte a győzelem ízét,vagy visszazuhan a mélybe... Nem tudom,de rég X-elt...X-re veszem
Mellé a Slovan B, X és a Lev Praga X mozgatja a bucimat.....pc_seftKitartás...remélem még látunk!
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest