Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #154082 üzenetére
ez csúnya volt az angoloktól.
ugye 2/20-ban megrakom a 6.5 overt.
7 gólos 1
6 gólos 2
4-5 gólosból is pár.azért jól ráéreztem, hogy potyogni fognak a gólok.
csak pont nem ért egy ruppót sem...**
(#154101) B-L-A-C-K
ok, már értem. haha.
( )[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
xenom0rph
őstag
Na legalább a legia visszahozott egy kis pénzt élőben...
halahala
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #154103 üzenetére
ne szivasd a szegény embert, inkább gyakorolj a használt pelus elcsomagolására, az elemes járóka összeszerelésre, gyerekülés cserére 5 mp alatt...
**
kib*ott 6 gólos 2 angol még mindig bosszant. lesz vagy 2-3 óra, mire lenyugszom.
ennek hatására itt a holnapi induló.
pro-n általában csak apró van, de papíroson megtámoagtom,
kérdés, hányszor húzzam le...gyk: trixie kombináció: 3 db. 2-es és 1 db. 3-as kötés.
talán még patentben is elférne, de az túl biztonsági játék.
és lehet, hogy pont ezért 3 egységnyi pénzkidobás.
az arra szánt +összeg inkább a trixie-ben tét emelésre való.
szerintem.magyarázat:
ma is kinézett pár hosszabbításos meccs, de egy sem lett az.
mostanában párszor már befürödtem ezzel a logikával, hogy play off-ban mindig kell néhány ilyen, de egyszer utól kell érjen egy ilyen szeló.itt a vissza nem térő b-al-karom....
szerk:
spórolósoknak van egy 100 ft-os verzió is.
alaptét 25 ft->
Odds összesen 82,98
Tét összesen 100 Ft
Max. nyeremény 8 298 Ft[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
margithid
veterán
Tegnap szép cumi lett volna a legia és a celtic.
Na de mindegy, most még ez csak játék -
yogibear
addikt
-
gabor85
őstag
Burnley, Sunderland. Ez még prón is dupla.
-
CartmanLand0
senior tag
Fogadtam egy mérközésre, 11:45kor kellett volna kezdeniük, de a futbol24-nél azt irja a meccsre hogy FT Only. Ilyenkor mi van ? Elmaradt valami miatt a meccs ? Oakleigh C. U21 - Melb. Knights U21 meccsröl lenne szó ...
[ Szerkesztve ]
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
CartmanLand0
senior tag
válasz CartmanLand0 #154114 üzenetére
Közben rájöttem, hogy ez azt jelenti, csak a végeredményt tüntetik majd fel, nincs élö
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
yogibear
addikt
válasz CartmanLand0 #154114 üzenetére
Megfejtem neked ezt a roppant bonyolult problémát
FT = full time
FT only - Full time onlymagyarul az élő eredmények esetén ezt úgy mondják/írják, hogy CSV azaz "csak végeredmény"...
Na látom egyedül is sikerült.
Azért nem vagy annyira elveszett emberke.Mondjuk ilyen meccset nem tudom, hogy kukáztál ki
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
lord_m
senior tag
Ma megpróbálom az APOEL - Koppenhága D-t, 2,95 odds.
-
LyonnaisFan1
őstag
A tippmixpronál mi a legalacsonyabb összeg, ami befizethetőőőő őőőő?
Nagyon szemezek a puskás megFORDít történettel. Vagy legalábbis egy X2-vel. Urunk és királyunk nem engedheti, hogy a puskás vereséget szenvedjen. Még egy dankó bor árát is megéri a dupla esély történet 4.40ért.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Harmadik gólszerző békéscsaba, na erre kell feltenni a házat Göcce letarolta a csabait, már nem cserélhetnek a vendégek, beáll egy mezőnyjátékos.
... Fenébe már be is ment 3:0
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #154121 üzenetére
bakker épp nézem m4sport... tuti jön a 4. gól csaba erre már villog is az eredményeken...
mondom okés, akkor 5. gól csaba, foschprón felfüggesztve az egész xar, persze hogy ott az 5. is„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Nyíregy is eladja 7-es oddsért... ez van...
tipszmikszűnek kicsit...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz LyonnaisFan1 #154120 üzenetére
500
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz djculture #154124 üzenetére
Köszi. Anno az expektnél 1k huf volt a legkisebb befizethető.
-
djculture
félisten
Kozármisleny kivégzést tart
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #154123 üzenetére
Nem kicsit, nagyon
Ádáz küzdelem folyik, hogy mely feljutásra is erősen esélyes csapat kap nagyobb pofont a mai nap folyamán. Eddig a puskás még egy találattal vezet.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #154105 üzenetére
20. perc, és még nem ment el.
15k -> kb. 1.2 m...
Manchester City - Steaua Bukarest (élő) 1. félidő - 1X2 Steaua Bukarest 11,75 Nyitott
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
egy ismerős ma délután a steaua 1 fi x2-t hirdette fennhangon.
utólag jó, de számomra 2* körül nem volt csábító.
már látom a holnapi széles vigyort az arcán...***
volt ma egy fájdalmas szelóm:
Vác - Balmazújváros (élő) 1X2 Vác 4,05 Nyertes
Ilves - Rovaniemi PS (élő) 1X2 Ilves 6,25 Vesztesa vácot 1:1-nél tettem. érthetetlenül magas volt a szorzója. (ugye 4:2 letta vége.)
s finnt 0:1-nél. az csak 1:1 lett.tipikus hiba:
vác volt az alapötlet. jött is.
csak azonos várhatóra, tétcsökkenetés miatt mellé vettem mást, ami nem jött.
éhség + spórolás. nem jó kombó.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Ej, csak meg kellett volna rakni a Rosztov győzelmét... éreztem, hogy az sz@rjax xarik az egészbe mint mindig...
-
szab.tam
nagyúr
ajax elcseszte a millámat.
most az kéne egy kis apróért, hogy az apoel maradjon így, és a dinamo zagreb kiegyenlítsen.
úgy sem lennék már felhőtlenül boldog, de az hozna legalább egy jó 100-ast.**
dinamo gól.
jájjj.
el ne csesszék már legalább ezt...el mentem sétálni.
15 perc múlva jövök...
(mint a fr2 szelómnál....)[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
hát, nem jött össze...
-
szab.tam
nagyúr
de most úgy tényleg.
kib. köbenhavn-nak nem ért volna rá csak a hosszabbításban lőni egyet?és milyen gól....
(ezek a szegény bénák nem is tudják, hogy indirekt módon miattam estek ki.)***
volt egy öreg ultis haverom.
rég ellapátolták, mert szétitta az agyát, máját. de inkább a máját.
mindenét.
kb. 20 évvel ezelőtti történet.
de ő mondta sokszor:
fel a fejjel!!! semmi remény!!!
piros-húsz-száz ulti!!!->
Real Garcilaso - Palestino (élő) Kétesély Real Garcilaso vagy Döntetlen 2,60 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
154132-34.
amikor egy előre beírt, logikus, alátámasztott, sokak számára talán követhető tippként, 100k-1.2m várható szeló maradék része elmegy a 86. percben, akkor azért több együttérzés, kevesebb poénkodás lenne várható.
nem vagyok érzelgős típus, de most perpill. ez nekem is fájt.[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
mazóból kiszámoltam:
össz. 161 k-t lőtt el a kis köbenhavn gyerek a 86. percben.
pontosabban az idióta apoel védelem az ötösön bóklászó kapussal az élen...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
margithid
veterán
Mára is kerülném a komoly tétes tippeket, ha mégis tenni kellene valami amúgy játékból akkor, Krasznodar és Anderlecht győzelem.
-
yogibear
addikt
válasz margithid #154143 üzenetére
Ha a Krasznonak meg az albánnak egy cseppnyi esze van, szórnak egy kis naftalint...
0:4-ről az albánnak kb semmi esélye továbbjutni
a 2/1-re pedig beten 41-es odds van... ami azért már szépen feltöltené a büdzsét mint2nél.
sima H is 4,75, de ha összekacsintanak jobb oddsot is ki lehet ebből hozni, lásd fent...
EL ide vagy oda, senkinek nem tűnne fel, hogy mondjuk a Kraszno vezet félidőben 1:0-ra és utána kikap, más csapat is járt már így, 5:0-ról kiereszt, mert a tj tkp 1000% és végül kikap 1 góllal vagy 2-vel...
Csak elmélet a fenti, de a 41 odds az már szép summa egy albánnak de az orosznak sem jön rosszul, a 3 őszi idegenbeli utazás finanszírozására az UEFÁtól kapott csoportkörért járó pénz mellé...
Mondom, csak elmélet...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
margithid
veterán
válasz yogibear #154144 üzenetére
Albánok nagy bundásak, én azt is kinézem, hgy simán csak maguk ellen fogadnak mondjuk hendivel.
Az se rossz pénz már
Anderlecht meg sokkal jobb csapat mint a csehek, otthon nem hiszem, hogy elszórakoznák, sima két gólos nyerés.
De ezek a meccsek tényleg lutrik, majd a bajnokik lesznek jobbak szeptembertől, meg bl! -
yogibear
addikt
válasz margithid #154145 üzenetére
Orosztól függ minden, ha akarja még akár egyedül is az albán tudta nélkül is lehozhatja a 2/1-et...
Persze ha az albán meg arra megy hogy sok góllal kikapjon, akkor keresztbe tesznek egymásnak oddsilag
sokkal egyszerűbb lenne odaszólni hogy 2/1 így mindenki jól jár: a két banda 41-es oddson kaszál és a hazai szurkerek is örülnek, hogy nyer a csapatuk és nem két nagyarányú vereséggel esik ki...
lenne így értelme...Ami első blikkre jónak tűnik: Gabala nem kap ki @1,65, AZ nyer @1,45 és Osmanli nyer @1,95
Split H az necces hiába elég lenne nekik 1:0, de azért menni kell előre és akkor jöhet a vendég kontra gól...
Liberec 1:0-ról indul, de kap egy gólt, már hosszabbítás, az sem ülhet rá az eredményre.Grasshoppers 0:3-ról indul, Fener rúg egyet és kész is, onnantól ki is kaphat akár...Bröndby is elég esélytelen 0:3-ról
Qarabah amit még nézegetek de ott a Pilzen is kihúzta X-szel és kiejtette a BL-ből...
most 0:1-ről indul tehát gólt kell lőnie, ha kontrából a svédek betalálnak, onnantól meg már 3-at kellene lőniük...
megy is le a H odds erősen és nem vagyok biztos benne, hogy nem esnek ki X-szel például...
Persze ilyenkor mindig bejátszhat egy piros lap itt vagy ott például, ami borítja az előzetes okoskodást...
Lásd Roma ahogy kikukázta magát...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
!Tupac!
tag
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Na visszatértem egy kis bohóckodás erejéig.
MU, Hamburg, St-etienne. 500-zal 3K-t hoz.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest