Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Üdv Skacok!
Most azonos pontszámnál hogy van a továbbjutás, mert nem emlékszem pontosan.
G csoport lesz érdekes, mert ha a Dinamó nyer és a porto X-el akkor mind a három azonos lesz.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Azog the Orc
őstag
Sziasztok!
Roma
Valencia
Gent 1X
Chelsea 1Xment 10k-val, mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz Azog the Orc #136770 üzenetére
Nem rossz. Sok sikert hozzá!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
yogibear
addikt
Como - Crotone
Tök utolsó vs tök első... és 2,8 van a vendégre... furcsa... vagy valami naftalinszagot éreznek a bukik?Lanciano - Cagliari
utolsó előtti vs második, itt vendégre 1,75 van, ami már reális...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
Chereiose
addikt
Na nekem a BL ennyit ér, 300 Ft-tal ment: Chelsea X, Leverkusen, Olympiakosz 2,5 felett és hazai
-
sz_abika
addikt
Utolso golon mulott a Montenegro hendi :/
PSN: xszabikax
-
Atti1112
aktív tag
A Szolnoki Olaj leveri a Besiktas-t ! Hajrá Olaj !
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
ted_mosby
senior tag
Arsenal 2000--->4200 ezt az egy meccset éreztem mára
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
phenomHUN
senior tag
válasz Atti1112 #136781 üzenetére
Szerintem nem nagy meglepetés, Besiktas rossz szériában van, alig van hadra fogható játékosuk, és az Olaj a továbbjutásért lépett ma pályára.
MÁS: Mai sampion ligás tipszmikszem, kicsit komolyabbra húzva (általában 200-as téttel játszok, fun szelókat).
A zágrábiak gólvágója hiányozni fog a találkozón, a németek pedig nem hinném, hogy leadnák a meccset.
Arsenal 1. fi. overt sajnos nem lehetett tenni mixen, így maradt ez.
Barcánál ha minden igaz lesz MNS, a Leverkusennek pedig hajtani kell a győzelemért.
Valenciánál edzőváltás történt, a továbbjutásért mindenképp át kell lépniük a bukdácsoló franciákon. -
yogibear
addikt
válasz L_YKing #136784 üzenetére
B team players Sergi Samper, Juan Cámara, Gerard Gumbau and Wilfrid Kaptoum have all been included in a 19 man squad which is as follows: Ter Stegen, Bravo, Masip, Rakitic, Sergio, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sandro, Adriano, Vermaelen, Samper, Gumbau, Cámara and Kaptoum.
Elég szottyos... kb olyan lexarom mi az eredmény, már továbbjutottunk összeállítás...
Az odds mozgása is erre utal...
Roma és Lever, amelyik több pontot szerez, az megy tovább... egymás elleniben a digó cigó a jobb...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
4850 oc
aktív tag
A Barcelona hendit miért nem lehet rakni a beten?
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #136787 üzenetére
Szívesen... végül ma sem raktam semmit, így ezt is kihagytam, pedig a másik mellette vérsima volt... beten majdnem 6-os odds, Prón 5 körül...
zéerté nem erőlteti meg magát, Barca beten 2,8, Prón meg csak 2,4...
Egy meglepi nélküli BL forduló elég jó oddsot ad ki:
cselszki, barca, sz@rzenál, valencica 20-as odds...
plusz kijev 1,25, cigó 1,33, bayern 1,3...
együtt már 43-as odds beten, ha jól számolom.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz L_YKing #136790 üzenetére
Mit vesznek figyelembe azonos pontszám esetén? A gólkülönbséget vagy az egymás ellenit? Mert ha az utóbbit, akkor egy Porto X esetén elég az 1-0 is...előbbinél nyilván kell a hendi. Azért szeretnék egy Kijevet látni a 16 között.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
NyxNyxNyx
addikt
Annyira jó úgy nézni egy meccset, hogy over 2-re fogadtál. Mindkét csapatnak lehet szurkolni, a Barca meccs már meg is van.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
yogibear
addikt
válasz stefyY #136791 üzenetére
Legalább másoljátok már ki egy kicseszett txt-be, ha már a guglizás nem megy és nem kell minden évben ugyanazt ezredszer is megkérdezni:
Az UEFA versenyszabályzata alapján, ha két vagy több csapat a csoportmérkőzések után azonos pontszámmal áll, az alábbiak alapján kell meghatározni a sorrendet:
az azonosan álló csapatok mérkőzésein szerzett több pont
az azonosan álló csapatok mérkőzésein elért jobb gólkülönbség
az azonosan álló csapatok mérkőzésein idegenben szerzett több gól
az összes mérkőzésen elért jobb gólkülönbség
az összes mérkőzésen szerzett több gól
az azonosan álló csapatok és nemzeti szövetségük jobb UEFA-együtthatója az elmúlt öt évbenKijevnek meg tökmindegy csak nyerjen valahogy és a Porto ne nyerjen, akkor ők mennek tovább a második helyen...
Porto zakó esetén pontelőnnyel, Porto D esetén pedig több egymás ellen szerzett ponttal...sz@rzenál meg vagy két gól különbséggel kell nyerjen, avagy 3 vagy több gólt rúgva 1 góllal nyerjen, hogy továbbjusson...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #136758 üzenetére
az jellemző, hogy rajtam kívül senki nem kezdett el kondolkodni, csak vakon elkezdetek tapsikolni.
miután feltettem pár kérdést, a kis nyeretlen kezdők rögtön lecsaptak rá. pedig pár kérdéssel tovább g*iskedhettem volna.****
veregessem bele a kijevbe. már rég 3:0-nál kéne tartson az elképzelésem szerint.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #136795 üzenetére
nem volt ezen mit "kondolkodni". már ezerszer leírtam, melyik bajnokságokra van htft és melyekre nincs... ugyanazokra van CS is...
harmadosztályra sosincs sehonnan, másodra is csak a csigakettő bundáskettő digókettő spanyolkettő és angol kettő, három, négy...
Innentől bármit mondhat... kamu.Valensz@r meghallotta, hogy a Gent vezet, már nem hajtanak tovább, inkább kikapnak zsíros 7-szeres pénzért...
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz phenomHUN #136783 üzenetére
Arsenal azért egész jól belejött a félidő közepére.
Valencia a "meg nem adott gól" után nagyon leeresztett, Lyon nem értem miért hajt ennyire - sokkal több és veszélyesebb vendég helyzet volt és egy bombagól -, bár még van esély a fordításra. A kapusok mindkét oldalon baromi jók.
Bayern meccsre nem néztem rá, a statisztikák alapján nyerni fognak, remélhetőleg -1 -el.
Leverkusen - Barca GG elég gyorsan jött. -
L_YKing
addikt
Ez a Roma egy vicc..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
yogibear
addikt
Odabaxna, ha a BATE nyerne és a Lever meg nem és ők mennének tovább a 2. helyen.
C0d3r: nem csodálkoznék, ha így lenne...
Arsenal over 1,5 - @1,50
BATE - @7,5
Bayern - @1,45
Valencia - @4,85
79-es odds.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest